Taka oto ciekawostka
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=KI-K48043
ALPHA JET
Re: ALPHA JET
Kinetic-nie dziękuję.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
A co Jacku modele Kinetika są nie teges ,nigdy nie miałem z nimi styczności .Bardzo mało jest dobrych modeli tak pięknego samolotu ,od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem leciwego Alfa Jeta Fujimi .Swoją drogą allegro to dobra sprawaJBZ pisze:Kinetic-nie dziękuję.
To modele dla prawdziwych modelarzy a ja jestem leniem co mało czasu i wolę lekkie, łatwe i przyjemne produkty Eduarda, Tamiyi albo chociaż Zvezdy.THOMAS 69 pisze:A co Jacku modele Kinetika są nie teges ,nigdy nie miałem z nimi styczności .
http://www.scalefun.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=363
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Co prawda prawdziwym modelarzem nigdy nie będę ale zacząłem dzisiaj Prowlera z Kinetica i jest masssakra...THOMAS 69 pisze:A co Jacku modele Kinetika są nie teges ,nigdy nie miałem z nimi styczności .
Mam nadzieję że co nieco będziesz pokazywał ciekawego podczas budowy .Mała relacja PlisArkady72 pisze:Co prawda prawdziwym modelarzem nigdy nie będę ale zacząłem dzisiaj Prowlera z Kinetica i jest masssakra...
Nie da rady Tomku, nie brałem aparatu tym razem. Nawet nie wiesz ile więcej czasu mam dzięki temu
!
Z tym Prowlerem się zgadza, też go kupiłem wyciąłem kilka części i sprzedałemArkady72 pisze:Co prawda prawdziwym modelarzem nigdy nie będę ale zacząłem dzisiaj Prowlera z Kinetica i jest masssakra...THOMAS 69 pisze:A co Jacku modele Kinetika są nie teges ,nigdy nie miałem z nimi styczności .
Pzdr Paweł

Może nie będzie tak źle. . Ostatnio czytałem, że ichni Kefir jest całkiem dobry.
Pzdr Paweł