Wydaje mi się, że w coś podobnego będę celował (z wyłażącym spod spodu OD). Będę wdzięczny za jakiekolwiek materiały mogące pomóc w śledztwie.

Bardzo dobry pomysł.Arcturus pisze:Przymierzam się do modelu P-40K
Bardzo zły pomysł. Bardzo prosty, stary model AMT.Arcturus pisze: P-40K (Italeri)
Piękny nie jest, ale już mój, więc spróbuję coś z niego wystrugaćJBZ pisze:Bardzo zły pomysł. Bardzo prosty, stary model AMT.Arcturus pisze: P-40K (Italeri)
=to co zwykle, czyli piękny model w wyobraźni przed rozpoczęciem budowy, a później kurwowanie w myślach i wyklinanie własnej głupoty, że się nie kupiło Tamigawy (jak mam teraz z revellowskim moskitemArkady72 pisze:Bardzo dobry pomysł + bardzo zły pomysł = ?
Czyli Polak nawet po szkodzie nie mądrzeje.Arcturus pisze:...a później kurwowanie... ...(jak mam teraz z revellowskim moskitem).
Wstępny plan mam taki: położyć OD, na to jakiś transparentny light tan, a później delikatnie, punktowo rozwodniony róż. I dodatkowo pierwszy raz wypróbować lakier do włosów na przecierki OD. Będzie wolna amerykanka, bo "referencji" i tak nie ma. Na razie czekam na blachy, zamówiłem za dosłownie grosze edkowy zestaw full wypas z ubiegłego stulecia.tankmania pisze:Czyli Polak nawet po szkodzie nie mądrzeje.Arcturus pisze:...a później kurwowanie... ...(jak mam teraz z revellowskim moskitem).
![]()
Ciekawe z tym przebijaniem i efektem różu. Nawet się zastanawiałem jak by mozna go pomalować efektownie w taki róż, a ta koncepcja przebijania/płowienia mogłaby być podpowiedzią.