Jeden woli blondynki, drugi brunetki, a trzeci walnie konia pod sutanną przy podniesieniu. Więc co dla Ciebie jest oczywiste dla innych niekoniecznie właściwe.KFS-miniatures pisze:atam super.. sraczki z głupimi tematami KT dostało.. tłumaczy sie osłom, zeby mi-24 zrobili, to sie wpierdalają w jakies teksany 1/32 i alboi oklepane albo dziwaczne śmiglaki..
KittyHawk 1/48 SH-2D/F is ready for injection !!
- Krystian Ciechowicz
Re: KittyHawk 1/48 SH-2D/F is ready for injection !!
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nieno, oczywiście mogą wzorem menga wpierdolic się w chujowe tematy i mieć gówniane wyniki sprzedażyKrystian Ciechowicz pisze:Więc co dla Ciebie jest oczywiste dla innych niekoniecznie właściwe.
- Krystian Ciechowicz
Twoja firma jest, że Cię tak obchodzą wyniki sprzedaży ? Masz udziały ?? Jak upadną to trudno, nie oni pierwsi, nie ostatni.
Co do tematu Mi-24 w 4ódemce absolutnie się zgadzam - jest zajebisty brak tematu !! Mam Monograma w szafie ale ... ni chujeczka nie mam czasu i ochoty na rzeźbienie tej padaki.
Więc jeszcze raz przytoczę :
Wolałbyś kolejne Pz IV, Tygrysa czy może FW-190 ewentualnie kolejna poprawkę Spita ??KFS-miniatures pisze:...oczywiście mogą wzorem menga wpierdolic się w chujowe tematy...
Co do tematu Mi-24 w 4ódemce absolutnie się zgadzam - jest zajebisty brak tematu !! Mam Monograma w szafie ale ... ni chujeczka nie mam czasu i ochoty na rzeźbienie tej padaki.
Więc jeszcze raz przytoczę :
Krystian Ciechowicz pisze:Więc co dla Ciebie jest oczywiste dla innych niekoniecznie właściwe.
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie, mam bardzo dobrej jakosci modele z tej firmy i wolał bym widziec jej rozwój, a nie ewentualny upadek.Krystian Ciechowicz pisze:Twoja firma jest, że Cię tak obchodzą wyniki sprzedaży ? Masz udziały ??
nic bym nie wolał. ni ziębią, ni grzeją mnie te wszystkie zapowiedzi. listy rzyczen nie mam żadnejKrystian Ciechowicz pisze:Wolałbyś kolejne Pz IV, Tygrysa czy może FW-190 ewentualnie kolejna poprawkę Spita ??
Cieszy to info. Nawet bardzo cieszy, aż udam się w ciszy i spokoju skłębić starostę z radości
Kamilek nie jęcz i nie stękaj, bo zgodnie z przekonaniem niektórych znafców rynku modelarskiego, to nabędzie go po jednej rodzinie z każdego polskiego miasta. Kitychołkowi pozostaje życzyć aby podczas losowania rodzin, które będą musiały go kupić, padało na rodziny wielopokoleniowe mieszkające pod jednym dachem, wtedy będą musieli nabyć po 2-3szt.
A tak swoją drogą to ciekawe czy kitychołki pokuszą się o polskie kalki do niego.
Kamilek nie jęcz i nie stękaj, bo zgodnie z przekonaniem niektórych znafców rynku modelarskiego, to nabędzie go po jednej rodzinie z każdego polskiego miasta. Kitychołkowi pozostaje życzyć aby podczas losowania rodzin, które będą musiały go kupić, padało na rodziny wielopokoleniowe mieszkające pod jednym dachem, wtedy będą musieli nabyć po 2-3szt.
A tak swoją drogą to ciekawe czy kitychołki pokuszą się o polskie kalki do niego.
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
TYTUS pisze: A tak swoją drogą to ciekawe czy kitychołki pokuszą się o polskie kalki do niego.
JBZ pisze:D/F różni się od naszych G.
Główną różnicą pomiędzy F i G są silniki.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
tankmania pisze:TYTUS pisze: A tak swoją drogą to ciekawe czy kitychołki pokuszą się o polskie kalki do niego.JBZ pisze:D/F różni się od naszych G.

Tanku ale kitychołkowa wersja D/F niczym nie różni się od naszej G.
Paczeć i myśleć, a nie czytać i słuchać, bo prasa kłamie
A czemu do mnie piszesz. Ja tylko Jacka cytuję.TYTUS pisze: Tanku ale kitychołkowa wersja D/F niczym nie różni się od naszej G.
Zresztą nawet jak zrobią G i podpiszą D to muszą dać do D. Zgodnie z zasadą "to nie moja ręka".
Bo Jacek słusznie stwierdził, że różnią się silnikami, tylko chyba nie zauważył tej subtelnej różnicy w przypadku zaprezentowanego tutaj renderu.tankmania pisze:A czemu do mnie piszesz.
Natomiast ty udzieliłeś odpowiedzi w sprawie nalepek sugerującej iż nie ta wersja, to nie bedzie
Tak dla nie kumatych tutaj jest wersja F:

Tutaj G:

Mam nadzieję, że jak puszczą CHAMerykańską wersję to dodadzą te 5 szt polskich napisów i szachownicę