AERODYNA 1/13
- KFS-miniatures
- Kontakt:
AERODYNA 1/13
..z ostatniego biuletynu matroli.. miał już ktoś w rękach? warto kupić? bo mam daleko do empiku, żeby przejżeć, i nie wiem czy kupować online?

Re: AERODYNA 1/13
Co to są te "KONKUSY" ?
- Krystian Ciechowicz
To jest świadectwo na to, że kolektor powinien stracić pracę.OldMan pisze:Co to są te "KONKUSY" ?
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Świetny numer! Genialne artykuły pana Zebry, mistrza Burkina Faso. Unikalne fotogramy, a papier jest tak szorstki, że można nim części szlifować! Szablony do malowania okopceń obłędne - posłużą nam też do maskowania owiewki. Nie wiem jak wy, ale ja robię prenumeratę!
No i ta cena !!!!! 
Przepraszam, może się orientujesz, ta cena to z Vatem, czy bez?OldMan pisze:No i ta cena !!!!!
Szablony okopceń są do odrzutowców NATO ? czy tylko do drugiej wojny ?
Poczytałbym.
Poczytałbym.
Watę trzeba kupić osobno.Daniel ice Gronowski pisze: Przepraszam, może się orientujesz, ta cena to z Vatem, czy bez?
Czyba będzie wydanie International w angielskim i suahili?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Spłoniecie w piekle
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem