[W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Moderator: Ajs
- Krystian Ciechowicz
Re: [W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Jedziesz Waszmościu, bez opierdalania się !!
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
-
Mecenas/Kolekcjoner
[/quote][/quote]Daniel ice Gronowski pisze:Gotowy do malunków...
miejmy nadzieję, ze u Ciebie bedzie widać co sie dzieje w kokpicie
No dzisiaj akurat miałem whisky party, no i się opierdalałem:-PKrystian Ciechowicz pisze:Jedziesz Waszmościu, bez opierdalania się !!
- Krystian Ciechowicz
Jesteś rozgrzeszony !!Daniel ice Gronowski pisze:No dzisiaj akurat miałem whisky party, no i się opierdalałem:-P
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Panowie tak na szybko potrzebna porada bo jestem w trakcie malowania. Ten Dark Green na IX to była inna zieleń niż ta choćby na Lysanderze i wczesnych spitach?
Taka sama. Napisałem Ci PW w jednej sprawie, mam nadzieje, ze nie za późno.
Kuba mogłeś pisać na otwartym kanale, ludzka rzecz się zajebać
Postaram się poprawić te lufy, dzięki 
Gładko poszło, poprawione