Samoloty się jednak brudzą (modern)
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Samoloty się jednak brudzą (modern)
wradomiu czy wogóle? bo tornado nawet jak czysty, to brudny, bo strasznie4 smoli mu statecznik odwracanie ciągu
W Radomiu. Dobrze go sobie pooglądałem, oj dobrze 
Ciekawe czy wnęki oraz wewnętrzne powierzchnie płyt hamulców aerodynamicznych też ma tak zakopcone od reversów?
A zwróciliście na żywca uwagę jakie równe linie podziału ma Hercules?? Jakby pan Witek blachy w garażu wycinał...
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Zdjęcie z przed południa, czyli tak nie mozna robić modeli bo to tylko obsrane przez mewy jest.

-
Robert O.
Chłopy jak byście mieli foty Fulcrumów od spodu/takich upierdzielonych/ podzielcie sie 
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Robert O. pisze:Chłopy jak byście mieli foty Fulcrumów od spodu/takich upierdzielonych/ podzielcie sie

Może nie extrema, ale znamienne
I jeszcze jedno tak trochę do kompletu. Piękna, klasyczna barokowa plamka na skrzydle

pozdrawiam
Mirek
Mirek