[W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Moderator: Ajs
- tomek_chacewicz
-
Robert O.
Re: [W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
zajebiscie ,jak juz bede malował Fulcruma to sie do Ciebie na "korki" z malowania zapisze 
Świetne malunki!!! Jakimi farbami malujesz i przy jakim ciśnieniu??
Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
- Krystian Ciechowicz
To jak pomalujesz to palcem, a nie aerografem to wtedy będziesz przechujem ...Daniel ice Gronowski pisze:To nie aerograf Krystian, to skill...
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Nie, wypełniałem DG pomiędzy nitami. Trochę za mocno położyłem czarny i mnie wkurwia, ale juź mam pomysł jak z tego wybrnąć.MIRO pisze:Po nitach to białą waliłeś?
SpokoRobert O. pisze:zajebiscie ,jak juz bede malował Fulcruma to sie do Ciebie na "korki" z malowania zapisze
Zieleń z Gunze, pozostałe szarości będą z Tamki. Dzisiaj malowałem na niecałych 2 barach, dość mocno rozcieńczoną farbą.kojot92 pisze:Jakimi farbami malujesz i przy jakim ciśnieniu??
Palcem grzebalcem?Krystian Ciechowicz pisze:To jak pomalujesz to palcem, a nie aerografem to wtedy będziesz przechujem ...Daniel ice Gronowski pisze:To nie aerograf Krystian, to skill...
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie, bożym palcem.. :>Daniel ice Gronowski pisze:Palcem grzebalcem?
Paczem i siem zachwycam.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- Krystian Ciechowicz
Którym wolisz, to Twoje palceDaniel ice Gronowski pisze:Palcem grzebalcem?
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Wróciłeś już z roboty? Bo tu ludzie czekają co będzie!
Nie przesadzajcie Panowie, bo się jeszcze trepowi za bardzo we łbie przewróci
...a na poważnie Daniel to masz ten skill, palec grzebalec, wskazujący czy inszy
...a na poważnie Daniel to masz ten skill, palec grzebalec, wskazujący czy inszy