Trepy nie robią tylko urlopują do końca sierpnia, także jest duża szansa, że dokończe malunki zanim Rafał wroci do szkołytankmania pisze:Wróciłeś już z roboty? Bo tu ludzie czekają co będzie!
[W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Moderator: Ajs
Re: [W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Zbarokowałem DG - Interior Greenem. Psikałem tam gdzie czarny przebijał najbardziej, po niektórych liniach nitów i w niektóre środki paneli. Teraz uważam jest git! Rozpocząłem też psikać Ocean Greya, ale tak na szybko bez zabawy, głównie żeby zakryć za mocny preshading, będę go jeszcze dopieszczał

- Tomasz Bień
Widzę że temat kwitnie, ale przez ten szary preszajdingu już tak ładnie nie widać, chyba że walnołeś fotę z mokrą farbą.
Daniel, dlaczego najpierw ciemniejsza a potem jaśniejsza?
No i dobrze, że nie widać bo był za mocny, po baroku szarego wszystko wróci do normy. Poza tym jest jeszcze postshading i brudzenie także nie denerwuj sięTomasz Bień pisze:Widzę że temat kwitnie, ale przez ten szary preszajdingu już tak ładnie nie widać, chyba że walnołeś fotę z mokrą farbą.
A dlaczego nie?tomek_chacewicz pisze:Daniel, dlaczego najpierw ciemniejsza a potem jaśniejsza?
- tomek_chacewicz
O wypraszam sobie, plasteliny nigdy nie wałkowałemDaniel ice Gronowski pisze:Jak ktoś maskuje plasteliną to mu to lotto i dlatego później takie zdziwienie
Przepraszam, powinienem to napisać od nowego wiersza, wiem że Tomku nie plastelinujesz. Szacun Ci za totomek_chacewicz pisze:O wypraszam sobie, plasteliny nigdy nie wałkowałemDaniel ice Gronowski pisze:Jak ktoś maskuje plasteliną to mu to lotto i dlatego później takie zdziwienie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
z mojego doświadczenia wynika coś zupelnie odwrotnego. ot, co warsztat to obyczaj..Daniel ice Gronowski pisze:malując jaśniejszy kolor na ciemniejszym mniej jest widoczny odkurz.
A mi obie wersje pachną tym, jak na ludzi różnie działa identyczne lekarstwo o dwóch innych nazwach handlowych.KFS-miniatures pisze:z mojego doświadczenia wynika coś zupelnie odwrotnego. ot, co warsztat to obyczaj..Daniel ice Gronowski pisze:malując jaśniejszy kolor na ciemniejszym mniej jest widoczny odkurz.
-
Robert O.
zielony zajebisty czekam na finał szarego