Sowiecka motorówka NKL27 AMG 1/35
Moderator: grzegorz75
-
Robert O.
Re: Sowiecka motorówka NKL27 AMG 1/35
Grzesiu ja wiem ze zrobic ye fotele to dla ciebie małe miki ale moze je tylko przemaluj ze by mniejsze te obdarcia były
- grzegorz75
To można zrobić w każdej chwili , zobaczymy jak się skomponuje z całością . Cała ta dżonka ma być z założenia zniszczona czynnikami atmosferycznymi - coś jak ta moja motorówka z bombą . Na początku wszyscy hejtowali , a na koniec wyszła uważam ( ja uważam ) fajnie .
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ale wiesz, to dwa kwadranse i masz gotowe
natomiast co do malowani, to technicznie cięzko sie przyjbać, ale rozmieszczenie tych uszkodzen farby jest mocno kontroersyjne
natomiast co do malowani, to technicznie cięzko sie przyjbać, ale rozmieszczenie tych uszkodzen farby jest mocno kontroersyjne
- grzegorz75
W zasadzie to chciałem uzyskać taki efekt , żeby farby zostało ledwo co ....
No dobra , to co współdoradzacie ?
No dobra , to co współdoradzacie ?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
grzesiu, jak nie czujesz, gdzie w pierwszej kolejnosci farba bedzie niszczeć, to weź krzesełko, obsyp mąką i posadz dupę na nim. tam gdzie zrobią się zacierki tam najpewniej tez i farba by się na takim krzesełku wytarła
- grzegorz75
Słuchajta , jak myślicie ? . Zastanawiam się , czy malowanie nr 3 to taki typowy zimowy kamuflaż robiony na szybko przez ruskich czyli przemalowanie na hejnał czym się dało i było pod ręką , czy po prostu takie łótki mogły wyjeżdżać z "hali produkcyjnej" pomalowane na biało i pływać w takiej barwie od nowości

O czym świadczy zamaskowany nr. na burcie.Arkady72 pisze:Raczej doraźne zimowe kamo.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
O czym świadczy zamaskowany nr. na burcie.Arkady72 pisze:Raczej doraźne zimowe kamo.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- grzegorz75