[W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|

Moderator: Ajs

Awatar użytkownika
Ajs

Re: [W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|

Post autor: Ajs »

Krystian Ciechowicz pisze:
Daniel ice Gronowski pisze:Ćwicz, pytaj, ćwicz... i tak w kółko Macieju, a rezultaty przyjdą same ;)
Jaki bonzo proszę ja Was ... kłaniać się czy od razu jebnąć krzyżem u stóp :lol:

Możesz mnie conajwyżej w mankiet pocałować :-P

Pamiętasz "Cielaczku" początki starego PWMu ?? Masz szczęście, że teraz nie działa bo bym tu kilka przykładów przywołał niczym demony przeszłosci
Teraz to zajebałeś! Zaraz mi napiszesz, że żona mi maluje :-D Zobacz na datę kiedy robiłem te kasztany. Z dekada jebnęła jak nic. To co napisałem Tomkowi to nie cwaniakowanie, ale szczera prawda z życia wzięta.
Krystian Ciechowicz pisze:Oznaczenia będziesz psikał czy nalepki dajesz ?
Myśle o maskach...
tankmania

Post autor: tankmania »

Daniel ice Gronowski pisze:Ćwicz, pytaj, ćwicz... i tak w kółko Macieju, a rezultaty przyjdą same ;)
Jaki bonzo proszę ja Was ... kłaniać się czy od razu jebnąć krzyżem u stóp :lol:

Pamiętasz "Cielaczku" początki starego PWMu ?? Masz szczęście, że teraz nie działa bo bym tu kilka przykładów przywołał niczym demony przeszłosci :twisted:
Akurat pamiętam Daniela od samego początku i obserwowałem pilnie jak ewoluował. Nie wiem czy jest ktoś drugi kto zrobił taki postęp.
Awatar użytkownika
fragles

Post autor: fragles »

tankmania pisze:Nie wiem czy jest ktoś drugi kto zrobił taki postęp.
Nie ma. Też tak uważam. A początki wcale dobrze nie rokowały, i cierpliwości brakowało. :) Może kiedyś w przyszłości ktoś się znów taki pojawi, ale spośród prezentujących swoje prace na forach nie widziałem dotychczas takiego postępu.
Awatar użytkownika
Ajs

fragles pisze:
tankmania pisze:Nie wiem czy jest ktoś drugi kto zrobił taki postęp.
Nie ma. Też tak uważam. A początki wcale dobrze nie rokowały, i cierpliwości brakowało. :) Może kiedyś w przyszłości ktoś się znów taki pojawi, ale spośród prezentujących swoje prace na forach nie widziałem dotychczas takiego postępu.
Pojawił się pewien padawan, widzę w nim duże skupisko mocy...solo się zwie :-D
tankmania

Post autor: tankmania »

Ta, to pierwszy Solo z ciemną stroną mocy. Ale fakt, że moc jest.
Awatar użytkownika
hacz
Kontakt:

Post autor: hacz »

Daniel nie to że marudzę bo model okazale się prezentuje, ale pokleiłbyś może p-38, tam bym ci chętnie pokibicował ;) - spity sryty :D
Mecenas/Kolekcjoner

Post autor: Mecenas/Kolekcjoner »

Daniel finiszuj...Dojdź do końca... :twisted:
Awatar użytkownika
Ajs

Spity sryty, wszyscy się kurwa napalali jak zapowiedzi były, a jak już jest model na rynku to nie ma kto robić. Jacek już drugiego rozgrzebał, żeby podnieść statystyki :D
Dlatego robię dalej i nie marudzić mi tu proszę :P
Pomalowałem co miałem pomalować...Szybko się w miarę maskowało, bo nity stanowią fajny punkt odniesienia. Wszystkie oznaczenia identyfikacyjne są delikatnie pocieniowane. Chwilę się zastanawiałem nad maskami, ale chyba odpuszczę sobie, chcę go skończyć jak najszybciej bo Devastator czeka ;) Aha, ujebałem maszt anteny... i tak długo przetrwał :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Krystian Ciechowicz

Post autor: Krystian Ciechowicz »

Daniel ice Gronowski pisze:Spity sryty, wszyscy się kurwa napalali jak zapowiedzi były, a jak już jest model na rynku to nie ma kto robić....
Nie gadaj tylko maluj mały !
Wejdź sobie na modelforum.cz to zobaczysz ile tam jest Spitów.
Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.
Czego krzyczysz... tylko noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo. Józef Piłsudski.
Awatar użytkownika
tomek_chacewicz

Post autor: tomek_chacewicz »

E tam, ze wszystkimi nowościami po kolei tak jest, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało po washu
ODPOWIEDZ

Wróć do „!ce///an”