[W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Moderator: Ajs
- Daniel-Martola
Re: [W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Robi, robi tylko ruchy szybsze bo zima nas zastanie. 
Krystian przestań pieprzyć, jakbym nie wiedział, że już każdy Czech skleił tego spitaKrystian Ciechowicz pisze:Nie gadaj tylko maluj mały !Daniel ice Gronowski pisze:Spity sryty, wszyscy się kurwa napalali jak zapowiedzi były, a jak już jest model na rynku to nie ma kto robić....
Wejdź sobie na modelforum.cz to zobaczysz ile tam jest Spitów.
-
Robert O.
A każdy Polak po jednej IskrzeDaniel ice Gronowski pisze: Krystian przestań pieprzyć, jakbym nie wiedział, że już każdy Czech skleił tego spita...
Maski czy kalki-twoja sprawa ale kokardy na górze płata będą się prosiły o barokowanie.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Aktualnie kto rozsądniejszy to ma w dupie polskie foraDaniel ice Gronowski pisze: Krystian przestań pieprzyć, jakbym nie wiedział, że już każdy Czech skleił tego spitaPolicz sobie ile ich się pokazało na polskich forach...

Mój się już też maluje, żeby nie było
No właśnie wszystko dobrze by było zbarokować, kokardy, finflash...Timi będzie tak miły i mi zrobi maskiJBZ pisze:Maski czy kalki-twoja sprawa ale kokardy na górze płata będą się prosiły o barokowanie.
Pokażesz w końcu samolubie?Kuba pisze: Mój się już też maluje, żeby nie było
Zdjęć nie ogarniam. Paskudne, aż strach pokazać.Daniel ice Gronowski pisze:Pokażesz w końcu samolubie?
Macie pomysła jakiego koloru może być ta łata na kokardzie? Myślałem o czerwonym, takim jak na wylotach km-ów. Propozycje?