C-7 Kfir Trumpeter/Kinetic/Hobbyboss ? 1:48
Re: C-7 Kfir Trumpeter/Kinetic/Hobbyboss ? 1:48
Kfir Kfira Kfirem pogania... http://www.britmodeller.com/forums/inde ... -released/
- Daniel-Martola
Taaa. A byli tacy co kilka t]lat temu wieścili koniec modeli. Nikt nie zrobi, nikt nie kupi już. A od nowości opędzić się nie można.
To który lepszy? Kinetic czy Avatgarde?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Ale dobrej Iskry wciąż nie ma...Daniel-Martola pisze:Taaa. A byli tacy co kilka t]lat temu wieścili koniec modeli. Nikt nie zrobi, nikt nie kupi już. A od nowości opędzić się nie można.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
kinetika widziałem tylko na zdjeciach w internatach, i jeśli chodzi o wygląd detali to jednak lepiej wypada AMK. o spasowaniu żadnego z nich nic nie wiemJBZ pisze:To który lepszy? Kinetic czy Avatgarde?
Kinetic z natury musi być gorszy... Czekam na AlphaJeta, mam nadzieję że dotrze przed moim wyjazdem to się przekonam czy jest poprawa.
Że Kinetic to samo zło wiem jako były posiadacz F-16. Nie wiem jak bardzo zły/dobry jest Avantgarde. Kfir to fajny samolot a Kfir C.10 wygląda równie uroczo co np. Atlas Cheetach czy ENAER Pantera. Mimo wszystko poczekam aż Mecenas ogłosi że kolejnym modelami GWH będą Iskra i Kfir.Arkady72 pisze:Kinetic z natury musi być gorszy...

Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Nie wiem jak zgodność wymiarowa Kfira z AMK (mam to gdzieś), ważne, że proporcje są dla mnie Ok.
Niedawno go zacząłem lepić i jest całkiem nieźle..
Niedawno go zacząłem lepić i jest całkiem nieźle..
Pzdr Paweł
- KFS-miniatures
- Kontakt:
czy w twoim egzemplarzu szkiełko też jest chujowe jak w polskich modelach z przed 30 lat?
- Daniel-Martola
Iskry nie ma bo się polskim producentom nie opłaci. Nic się nie opłaci i nie warto. No to robią czesi. I ima jakoś się opłaci. Teraz będą P.11 w 72 - zamówień jest ogrom. Żebyśmy tyle dostali ile zamówione.