Enjoy!
Moderator: Ajs

Czyli się podoba?Poro pisze:szczeźnij ździrze
Jebać łom, rozdupcza musk.Daniel ice Gronowski pisze: Czyli się podoba?![]()
Przez to że sobie zażartowałem i zwróciłem na to uwagę to od razu poleciałem do wora z mundrkami?.. Łatwo zarobić etykietkę, jak widzę...tankmania pisze:Jebać łom, rozdupcza musk.Daniel ice Gronowski pisze: Czyli się podoba?![]()
Z tym łomem to taka forowa moda na mundrowanie, "o zauważyłem, że zrobiłeś łom czerwony, nie powinno tak być, widziecie jak się znam na szpitfajerach?".
A przecież nie napisałem Artek to mundrek.Arcturus pisze: Przez to że sobie zażartowałem i zwróciłem na to uwagę to od razu poleciałem do wora z mundrkami?.. Łatwo zarobić etykietkę, jak widzę...
Ja nie zamierzam nic szukać, za to po powrocie do domu będę deptał swojego świeżo skończonego spita, bo po obejrzeniu Danielowego to już nie będę mógł na niego paczećtankmania pisze:A przecież nie napisałem Artek to mundrek.Arcturus pisze: Przez to że sobie zażartowałem i zwróciłem na to uwagę to od razu poleciałem do wora z mundrkami?.. Łatwo zarobić etykietkę, jak widzę...![]()
Ogólnie z tym łomem się zrobiła moda na zauważanie błędu. Ktoś kiedyś napisał i teraz wszyscy tylko łomu szukają. A jakby popatrzeć to pewnie z 50 innych rzeczy można znaleźć, tylko po co.
I jak będziesz kiedyś robił Spitfire to będziesz wiedział, żeby łom malować na kolor stali albo tapicerki drzwiczekOgólnie z tym łomem się zrobiła moda na zauważanie błędu. Ktoś kiedyś napisał i teraz wszyscy tylko łomu szukają. A jakby popatrzeć to pewnie z 50 innych rzeczy można znaleźć, tylko po co.
To akurat prawda. Ale denerwujące są czasami te mody na "precyzyjne hejtowanie". Tak samo bylo z przewodami na goleniach. Goleń w modelu nie miała połowy szczegółów z oryginału, ale w każdej galerii jaki smark wpadał i pisał "mogłeś przewody dorobić".Kuba pisze: I jak będziesz kiedyś robił Spitfire to będziesz wiedział, żeby łom malować na kolor stali albo tapicerki drzwiczek![]()