[G] Spitfire Heńka Dygały |Eduard, 1/48|
Moderator: Ajs
Re: [G] Spitfire Heńka Dygały |Eduard, 1/48|
Nie ma co gadać. Bajeczny
A łom jest ok, bo to wersja Cosworth i jest obity czerwony skórą.
A łom jest ok, bo to wersja Cosworth i jest obity czerwony skórą.
pozdrawiam
Mirek
Mirek
A co też będziesz spita składał?karolkonw pisze:wy sie z Arkadym zmówiliście chyba zeby mi pojechać:(
ale pieknie!
Jacku musiałem skasować Twojego podwójnego posta, nie będę tolerował takiego zachowania w moich wontkach, następna taka pomyłka zakończy się miesięcznym odpoczynkiem od oglądania forum! Pilnuj się i rób swojego spita szybciej!
no pewnie bym chciał ale spit nie spit iskra czy jak jeden ciulDaniel ice Gronowski pisze:A co też będziesz spita składał?karolkonw pisze:wy sie z Arkadym zmówiliście chyba zeby mi pojechać:(
ale pieknie!
SAMO PIEKNO u was:)
- tomek_chacewicz
Świetny, muszę go na żywo zobaczyć...
Jak robiłeś okopcenia?
Jak robiłeś okopcenia?
Aż taki dobry? Za mało hejtów tutaj widzę, za mało...
Głównie aerografem, kolorami: biały, buff, redbrown, hull red i tire. Hull red spaskudził mi to co subtelnie zrobiłem i później zaczęła się cała kombinacja alpejska. Ale zrobię jeszcze spita z ładnymi okopceniami w większej skali
Zapraszam do Inowrocławia Tomektomek_chacewicz pisze:Świetny, muszę go na żywo zobaczyć...
Jak robiłeś okopcenia?
Głównie aerografem, kolorami: biały, buff, redbrown, hull red i tire. Hull red spaskudził mi to co subtelnie zrobiłem i później zaczęła się cała kombinacja alpejska. Ale zrobię jeszcze spita z ładnymi okopceniami w większej skali
- tomek_chacewicz
Wystarczy mi Bytom 2014Daniel ice Gronowski pisze:Aż taki dobry? Za mało hejtów tutaj widzę, za mało...
Zapraszam do Inowrocławia Tomektomek_chacewicz pisze:Świetny, muszę go na żywo zobaczyć...
Jak robiłeś okopcenia?![]()
Jeden z ładniej wykończonych spitów ,gratuluję Danielu. Powiedz te obicia to kredki ...
- Daniel-Martola
Podtrzymuję ofertę przejęcia go na własność