Tak jak ja. Dlatego lustrzanki nigdy nie kupię raczej. A model okW robieniu zdjeć jestem naprawdę dupa..
Me 262 A-1a/U4 1:48 HB
Moderator: karolkonw
- Daniel-Martola
Re: Me 262 A-1a/U4 1:48 HB
-
rollingstones
Podoba mi się to co zrobiłeś.
No ja do lustrzanki nawet sie nie zbliżam- mam problem ze światłem i to trzeba poprawic (chyba) a cykam słotkie focie tym o: http://www.canon.pl/For_Home/Product_Fi ... t_SX20_IS/Daniel-Martola pisze:Tak jak ja. Dlatego lustrzanki nigdy nie kupię raczej. A model okW robieniu zdjeć jestem naprawdę dupa..
Automotywacja zadziałała bo może skończe dzisiaj:)
nie sie rozjebał tylko ty rozjebałeś ze złości o ścianęRobert O. pisze:podoba sie bardzo.szkoda ze mój sie rozjebał
-
rollingstones
Masz znakomity aparat do robienia zdjęć modeli
ja się nie znam po prostu ustawiam makro i łapie ostrośc tylerollingstones pisze:Masz znakomity aparat do robienia zdjęć modeli
-
Robert O.
To podstAwowy blad ustawianie makro bo to jakas lipa jest ustaw na pokretle A i przyslone na najwyzsza wartosc samowyzwalacz i ze statywu trzaskaj aaa i ISO na 100

czepiasz sie szczegółuKuba pisze:nie sie rozjebał tylko ty rozjebałeś ze złości o ścianęRobert O. pisze:podoba sie bardzo.szkoda ze mój sie rozjebał
Bardzo fajna jaskółka się szykuję!!!
Mało brakowało żebym ja jebnął swoim MiGiem o ścianę. Kiedy zdejmowałem maski z owiewki okazało się że od wewnątrz jest cała biała.Kuba pisze:nie sie rozjebał tylko ty rozjebałeś ze złości o ścianęRobert O. pisze:podoba sie bardzo.szkoda ze mój sie rozjebał
Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
-
Robert O.
a co sie stało i jak to załatwiłes ?kojot92 pisze:Bardzo fajna jaskółka się szykuję!!!
Mało brakowało żebym ja jebnął swoim MiGiem o ścianę. Kiedy zdejmowałem maski z owiewki okazało się że od wewnątrz jest cała biała.Kuba pisze:nie sie rozjebał tylko ty rozjebałeś ze złości o ścianęRobert O. pisze:podoba sie bardzo.szkoda ze mój sie rozjebał