no moze ja bleszczaty na jedno okoJBZ pisze:Warto zwrócić uwagę że 4057 ma ster kierunku w innym kolorze.
Samoloty się jednak brudzą (modern)
-
Robert O.
Re: Samoloty się jednak brudzą (modern)
Urywa się kamuflaż co sugeruje rację Jacka.Robert O. pisze:no moze ja bleszczaty na jedno okoJBZ pisze:Warto zwrócić uwagę że 4057 ma ster kierunku w innym kolorze.ale dla mnie taki sam jak reszta ,zdjecie słabe co prawda
-
Robert O.
[quote="tankmania"
Urywa się kamuflaż co sugeruje rację Jacka.[/quote]
Racje ma

Urywa się kamuflaż co sugeruje rację Jacka.[/quote]
Racje ma

- KFS-miniatures
- Kontakt:
mnie niepokoją te okopcenia przy działku. przeciez to nie jest bron czarnoprochowa, wiec one nie istnieją :>
Wszystko jasne!
Jakiś frajdolarz wdarł się do bazy i wyszprejował okopcenia!!!
Żądam powołania komisji!
Jakiś frajdolarz wdarł się do bazy i wyszprejował okopcenia!!!
Żądam powołania komisji!
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Kopeć od działka był swieżutki bo wracały z poligonu, część z tego nagaru zmyją ale i tak przebarwienia zostaną bo ciężko się usuwa brud z porowatej farby jaka jest na naszych efach. Dla kontarastu MiG-i 29 ( 2 sztuki z Malborka i 3 Z Minska) przyleciały ze swoich baz wychuhane jak z fabryki.
Zmyją bo jest co zmywać, zawsze się coś myje co się brudzi, jakby się nie brudziło to by się nie myło. Zdjęcie jest z godziny 11:00 i dlatego jest kopeć.
Mnie martwi co innego. Brązy widzę, widzę brązy, a jak wiadomo nasze się brudzą na szaro-czarno.
Mnie martwi co innego. Brązy widzę, widzę brązy, a jak wiadomo nasze się brudzą na szaro-czarno.
Trwałość powłoki lakierniczej naszych F-16 to (o ile pamiętam) 8 lat więc w przyszłym roku pojawią się pierwsze po malowaniu w Bydgoszczy.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.