Arti napewno da dobry przepis bo jego cieniowania sa fajne takich rejonów zreszta u Ciebie z Lysanderze tez wyszło bardzo zajebiscie,tutaj moze by poratowało prysnieńcie bardzo mocno rozcienczona żółcia dla stłumieniaDaniel ice Gronowski pisze: Artur i Rob (ktoś jeszcze?:-)) - jak byście ten ster potraktowali?
[G] Emil pierwszy |Eduard Weekend Edytion, 1/48|
Moderator: Ajs
-
Robert O.
Re: [G] Emil pierwszy |Eduard Weekend Edytion, 1/48|
Już i tak stłumiłem, jak dam jeszcze żółtym to nic nie hędzie widać.
-
Robert O.
na fotach widac ze za mocno wedle moje gustu ,ale mnie nie słuchaj ja sie ucze 
Wytłumić żółtym między żeberkami lub zrobić od nowa z użyciem cienkich pasków taśmy jak na Lysanderze.Daniel ice Gronowski pisze:
Artur i Rob (ktoś jeszcze?:-)) - jak byście ten ster potraktowali?
Jak znowu będziesz żółtym malował to zapytaj żony który jest cytrynowy, a który kanarkowy i maluj kanarkowym.
Dla mnie ten problem ogona to kwestia tego, że jest zimny żółty, dla porównania kalki są na nim cieplejsze.
Całość wpytencje się prezentuje.
Dla mnie ten problem ogona to kwestia tego, że jest zimny żółty, dla porównania kalki są na nim cieplejsze.
Całość wpytencje się prezentuje.
Zostawiam już ten ogon jak jest, w większym bracie pomaskuję wszystkie żeberka i psiknę inaczej.
Powiedzcie mi jeszcze jak zdjęcia? Przerzuciłem się znowu na namiot i uważam, że jest lepiej. Na 3 od góry uciekła mi gdzieś ostrość, podejrzewam, że przy wciskaniu spustu poruszyłem aparatem, od teraz będę chyba robił z samowyzwalaczem. Muszę też popracować nad ujęciami, zejść jeszcze bardziej do parteru, co myślicie?
Powiedzcie mi jeszcze jak zdjęcia? Przerzuciłem się znowu na namiot i uważam, że jest lepiej. Na 3 od góry uciekła mi gdzieś ostrość, podejrzewam, że przy wciskaniu spustu poruszyłem aparatem, od teraz będę chyba robił z samowyzwalaczem. Muszę też popracować nad ujęciami, zejść jeszcze bardziej do parteru, co myślicie?
Bezapelacyjnie. Jak mawia Spiton rób fotki z perspektywy widza na lotnisku.Daniel ice Gronowski pisze:Muszę też popracować nad ujęciami, zejść jeszcze bardziej do parteru, co myślicie?
-
Robert O.
Ja taka wspołporade dostałem od Wojtka Fajgi i polecam taki sposób fotografowania.Arkady72 pisze:Bezapelacyjnie. Jak mawia Spiton rób fotki z perspektywy widza na lotnisku.Daniel ice Gronowski pisze:Muszę też popracować nad ujęciami, zejść jeszcze bardziej do parteru, co myślicie?
A i jeszcze jedno : Daniel zawsze rób na samowyzwalaczu bo nie wiem jak bys miał pewna rękę to zawsze poruszysz aparatem,ogniskowa na maxa a wiec w granicach 100mm a nie jak u ciebie na minimum 18mm oraz przysłona też najwyższa wartość /teraz masz 11 a to za mało /
Ostatnio zmieniony wt 29 paź 2013, 21:35 przez Robert O., łącznie zmieniany 2 razy.
Ładnie jest i tyle.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Merci Jaca.
No Panie Robercie kurwa mać, wiszę Panu flaszkę i ran nie godzień jestem całować!!!
Zrobiłem szybką galerię jak napisałeś: ogniskowa na 98 i przesłona na maxa u mnie akurat f36 i jest kosmos!!!

No Panie Robercie kurwa mać, wiszę Panu flaszkę i ran nie godzień jestem całować!!!
Zrobiłem szybką galerię jak napisałeś: ogniskowa na 98 i przesłona na maxa u mnie akurat f36 i jest kosmos!!!