Kontratak, 1:35

Krytyka, subiektywne doznania
bonhart

Kontratak, 1:35

Post autor: bonhart »

Nie trafiłem jeszcze na film prezentujący dioramę, a wydaje mi się że taka forma jest bardziej atrakcyjna niż zdjęcia. Chciałbym pokazać swoją scenkę, którą zrobiłem jakiś czas temu i żeby zrobić coś innego, zrobiłem film. W zasadzie sam film nie jest moim dziełem ale ja go "zleciłem" swojemu bratu :-)
Co sądzicie o tej formie prezentacji dioramy?
Diorama nie była robiona z myślą o filmie, gdyby tak było to pewnie zrobił bym ją inaczej.
Niestety na forum nie można wrzucić obiektów filmowych, więc podaję link do youtuba => KONTRATAK
Awatar użytkownika
Seb

Re: Kontratak, 1:35

Post autor: Seb »

"Film nie istnieje" :(
Pzdr Sebastian
bonhart

Podaję link bezpośredni bez "ulepszeń", może ten zadziała.

http://youtu.be/eOguroVQMjI
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

bonhart pisze: Co sądzicie o tej formie prezentacji dioramy?KONTRATAK
..że nie tuszuje ułomności samej miniatury, ani nie wciaga jej atutów. równie dobrze można by palmę wielkanocna sfilmować
tankmania

Post autor: tankmania »

Szczerze mówiąc wole dobre zdjęcia, ale jakbym miał robić coś spektakularnego to chyba panoramy 360 byłyby lepsze.
Awatar użytkownika
timi

Post autor: timi »

też wole fotki, niż takie skakanie z ujęciami.
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
bonhart

Dzięki za opinie.
Żeby zatuszować ułomność dioramy to musiałbym tą palmę wielkanocną przed nią postawić :-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”