i spód ktory na zdjęciu wyszedł fatalnie - nieostro i cos nie tak z tym światłem ale mam nadzieje że widac ze tam coś się dzieje
Barokowy Emil
Moderator: karolkonw
Re: Barokowy Emil
kupiłem sobie lampkę i przy tej lampce testuje robienie zdjęć, tam gdzie się swieci bo błyszczy to am się błyszczeć - czekam na kalki:

i spód ktory na zdjęciu wyszedł fatalnie - nieostro i cos nie tak z tym światłem ale mam nadzieje że widac ze tam coś się dzieje

Oj, ładnie. Ja kończę trzecią 109, ale chyba kupię sobie jeszcze tego tropa. Można fajnie pobawić się malowaniem.
Trop Emil fajny.
Edek wciąga.Lechu-72 pisze:Ja kończę trzecią 109?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
wciagą chciałbym 1:32 spróbowac
-
Robert O.
No Karol fotki bardzo udane a emil tyż ,jakie swiatełka zakupiłes ?
poki co takie dwie żarówki + oprawkeRobert O. pisze:No Karol fotki bardzo udane a emil tyż ,jakie swiatełka zakupiłes ?
http://allegro.pl/zarowka-65w-65w-325w- ... 19898.html
okopcenia zgodnie z tym zdjęciem na którym "widać" że to smoluchowy emilek był (chyba)
Użyłem płynów AK Track wash dark wash i engine grimme
Pod kabiną zdaje się być mniejsza ilość syfu z kopcia (pewnie hans z kolegami portkami wytarli) co starałem sie oddać na mojej koślawej miniaturze

Użyłem płynów AK Track wash dark wash i engine grimme
Pod kabiną zdaje się być mniejsza ilość syfu z kopcia (pewnie hans z kolegami portkami wytarli) co starałem sie oddać na mojej koślawej miniaturze
- KFS-miniatures
- Kontakt:
mówisz?KFS-miniatures pisze:troszkę chyba zbyt intensywny..
zdjęcie jest takie:

ten po prawej wydaje sie zbyt mocny i czarny w rzeczywistość jest taki:
siem podoba
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.