Barokowy Emil
Moderator: karolkonw
Re: Barokowy Emil
hmm
Przejrzałem jeszce raz wszystkie foty jakie mam i w to jedno ejdyne tej 2 sie wpatrywałem i miw ychdozi ze moje okopcenia są za słabe, rozmyte nei tam gdzie powinny no i mają zły kształt No to zmeiniam
Przejrzałem jeszce raz wszystkie foty jakie mam i w to jedno ejdyne tej 2 sie wpatrywałem i miw ychdozi ze moje okopcenia są za słabe, rozmyte nei tam gdzie powinny no i mają zły kształt No to zmeiniam
W trakcie prób i błędów:

Cel rozbić tą jednostajność, zwiekszyć zakres brudzenia (jak na zdjęciu tej dwójki kopeć sporo tej dwójki czarnej zakrył)
Tu docelowo ma być: intensywnie na poczatku potem słąbiej aż do zaniku

Cel rozbić tą jednostajność, zwiekszyć zakres brudzenia (jak na zdjęciu tej dwójki kopeć sporo tej dwójki czarnej zakrył)
Tu docelowo ma być: intensywnie na poczatku potem słąbiej aż do zaniku
aj waj robie próbuje
Jak przeczytałem o poprawianiu to nie chciałem krakać więc sumienie mam czyste...
Tak źle nie jest ale ze złości zbiłem lampke do zdjęć więc nie mam jak fotografi przedstawić:)tankmania pisze:Jak przeczytałem o poprawianiu to nie chciałem krakać więc sumienie mam czyste...
Ja bym się nie sugerował tym zdjeciem co wrzuciles bo jest strasznie chujowej jakości. Z tego co pamietam jak pisał Kuba, kierunek pędu powietrza za śmigłem wyklucza raczej tak wysoko zajebaną lewą stronę kadłuba. Dla mnie przekombinowałeś.