Za dużo Sidewinderów. To nie Kenia lub Zimbabwe gdzie Hawki robią za prawiemyśliwce. Wiem że znane są fotki Hawków RAAF z uzbrojeniem ale filozofia LIFT polega na symulowaniu użycia pocisków, bomb i innych takich.
Do modelu to jak ma mój wypaczony gust model albo foty strasznie blade.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
no moim zdaniem, to on taki bladziutki byc powinien. co do podwieszen, to nie polemizuję. raz, ze się nie znam, dwa, ze tez mi grało, bo na kazdym jednym slajdzie było naście kalkomanii do nałozenia.. ale niestety klient pokazał 'takie chce'..
tak, wiem, ostatnio co drugi lipną prace tłumaczy tekstem 'ale klientowi sie podobał', ale tu nie tyle na usprawiedliwienie, a dla wyjaśnienia pisze, skąd pomysł na taką choinkę.
nawiasem mówiac, jak bym sam z siebie robił tego hawka, to bym wybrał malowanie z czarną panterą.
Ja się nie znam ale chyab jeden z Twoich najlepszych modeli
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy. Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Czy ja wiem, w 72 byłby mniamuśny. W 48 wyglada jakby miał lekko stępione krawędzie. Lepiej się nie opowiem.
Trochę mocne te linie, ale podejrzewam że na żywo wygląda kapke inaczej niż na foto.
pozdrawiam, Leszek
[sytuację poprawi wprowadzenie dodatkowych przepisów] www.shelfoddity.com