z tego co widze po sobie to musze ogarniać finisz prac lepiej no i nie wiem kto i kiedy mi poradził żeby oszklenie montować na koncu... nigdy więcej
Barokowy emil galerjanka
Moderator: karolkonw
Barokowy emil galerjanka
Tak, przykład na to ze po pierwsze trzeba wiedzieć kiedy się zatrzymac i zaraz po tym gdy się wypowie zdanie "o to jeszcze poprawie" powinno się wstać od stołu podejśc do lustra i dac sobie solidnie w ryło
z tego co widze po sobie to musze ogarniać finisz prac lepiej no i nie wiem kto i kiedy mi poradził żeby oszklenie montować na koncu... nigdy więcej

Re: Barokowy emil galerjanka
Zły nie jest, powiem więcej podoba się, ale podobnie jak w moim pierwszym bf-109 podwozie chyba za bardzo ku sobie. Co do oszklenia to trochę łaczenie wiatrochronu zieje szparką.
Ilość zdjeć i kadry jak do supereexpressu
No wiatrochron "odskoczył" a z tym podwoziem to w sumie nie wiem sam coś jest nie tak a wlepiłem jak edek kazali...Lechu-72 pisze:Zły nie jest, powiem więcej podoba się, ale podobnie jak w moim pierwszym bf-109 podwozie chyba za bardzo ku sobie. Co do oszklenia to trochę łaczenie wiatrochronu zieje szparką.
nic to oby w nowym roku lepszawe były ulepki moje