[W] Perski RF-4E (Hase 1:48)

Moderator: Arcturus

Awatar użytkownika
Arcturus

Re: [W] Perski RF-4E (Hase 1:48)

Post autor: Arcturus »

Dwa tygodnie (przy bardzo ograniczonym budżecie czasowym) zeszły praktycznie na nakładaniu kalkomanii (przy okazji podziękowania dla Arkadego72 za stencile!). Nie będę nudził szczegółami, poza tym że użyłem 4 różnych zestawów kalkomanii, drukowałem też coś sam, a w połowie roboty zabrakło mi Sola co spowodowało zepsucie części kalkomanii i konieczność poprawy :) Czerwony pas sknocony i będę go poprawiał. A po niedzieli może odzyskam lampy i zorganizuję stanowisko do porządnego fotografowania.

Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Arcturus

Bohater Rewolucji zbrzydł, ale wyszlachetniał (po washu i oleyach)...
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
tankmania

Post autor: tankmania »

Będzie żył. Aczkolwiek jednkowoż amniesie to te łabraby takie wyblakłe wypłowiałe podobają.
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

Dopiero wypaczyłem że spód turbanphantoma jest czarny. Można prosić o foto spodu?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
Arcturus

tankmania pisze:Będzie żył. Aczkolwiek jednkowoż amniesie to te łabraby takie wyblakłe wypłowiałe podobają.
Na pewno można było go mocniej pojechać, mi taki wyszedł ;) Swoją drogą kolorowe zdjęcia irańskich pokazują lakier jak z fabryki.
JBZ pisze:Dopiero wypaczyłem że spód turbanphantoma jest czarny. Można prosić o foto spodu?
Kiedy się wstydzę :) Cieżko było coś tam zrobić do ludzi, jeszcze trudniej sfotografować. Ale jak uznam spód za gotowy to oczywiście pokażę.
Awatar użytkownika
Ajs

Post autor: Ajs »

No i elegancko wygląda.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arcturus”