Myślałem nad Sufą przechrzconą na Jastrzębia.Czarny pisze:Sufa!!! Sufa!!!! SUFA!!!!!!
Jeta bym skleił
Re: Jeta bym skleił
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
-
Slash
Żydowski F-16 to zupełnie jak czarny nazista pedał i do tego murzyn.
hmm z twojej logiki wynika że jeśli ktoś jest czarny to nie jest murzynem, w takim razie ten czarny to kto? Kominarz? Murzyn kominiażSlash pisze:Żydowski F-16 to zupełnie jak czarny nazista pedał i do tego murzyn.
A dlaczego tak sądzisz o Izraelskich efachszesnastych? Żydzi osiągnęli na 16 najwięcej zwycięstw z pośród wszystkich nacji latających na F-16. W dodatku mają bardzo fajne i barwne kamo.
Fajne kamo toCzarny pisze:W dodatku mają bardzo fajne i barwne kamo.
-Chile w przypadku F-16C/D,
-Maroko,
-Indonezja,
-agresorzy z Alaski.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Jastrzębia w 32 dopuszczam mentalnie.JBZ pisze:Myślałem nad Sufą przechrzconą na Jastrzębia.Czarny pisze:Sufa!!! Sufa!!!! SUFA!!!!!!
No to łykaj, nie kombinuj więcej, pierwsza myśl jest najlepsza.
Widziałem wszystkie, ale nie na raz. Wydaje mi się, że są kompatybilne.Lukasz pisze:Tak przy okazji - ktory phantom jest najlepszy w 32? Pewnie tamija, ale czy te zestawy roznia sie skladalnoscia czy to praktycznie te same wypraski?
Siara mnie kiedyś namawiał na Phantka w 32... Fajne toto jest.
-
Slash
A kto mówił tu o logice. Kwestie uznaniowe nie koniecznie muszą być logiczne. Jakoś nigdy mi się F-16 nie podobał, ani z wyglądu ani z niczego. Kojarzy mi się z jakąś gwiazdą popkultury, która poza syntetycznym wizerunkiem nie ma nic do zaoferowania swoim gimbusom. Polaków było stać to kupili bloki52, Jordanię trochę mniej to wzięli szroty i podpisali lojalkę, że zmodernizują. Klienci zadowoleni bo legenda parkuje u nich, a producenci odpowiednio certyfikowanych gwoździ mają zbytCzarny pisze:hmm z twojej logiki wynika że jeśli ktoś jest czarny to nie jest murzynem, w takim razie ten czarny to kto? Kominarz? Murzyn kominiażSlash pisze:Żydowski F-16 to zupełnie jak czarny nazista pedał i do tego murzyn.
A dlaczego tak sądzisz o Izraelskich efachszesnastych? Żydzi osiągnęli na 16 najwięcej zwycięstw z pośród wszystkich nacji latających na F-16. W dodatku mają bardzo fajne i barwne kamo.
Wracając do tematu. Jacek! Nie idź tą drogą! Albo chociaż zrób agresora
Nie da rady. Gdyby robił modeli parenaście rocznie a nie dwa albo trzy to Artic albo Lizard Agresor miałby spore szanse ale przy dwóch albo muszę wybrać.Slash pisze:Nie idź tą drogą! Albo chociaż zrób agresora
Czy Jastrząb to nudne/honorowe/oklepane czy jeszcze jakieś inne malowanie nie wiem ale raz że fajne bo odmienne od trójkolorowego szarego standardu USAF z ciemnoszarą górą i szarą okolicą kabiny. Dwa Jastrząb Block 52 to najlepsza rzecz jaka przytrafiła się polskiemu lotnictwa wojskowemu od dobrych trzydziestu lat. Pewnie za jakiś czas będzie równie oklepanym tematem jak 126 Adolfów Urbanowicza, Donald Zumbacha, ZX-6 Skalskiego czy PK-G Horbaczewskiego ale jak właśnie tematy lubię. A ha lubię też włoskie wynalazki, Czechosłowację i Commnowelth.
Slash pisze:Polaków było stać to kupili bloki52, Jordanię trochę mniej to wzięli szroty i podpisali lojalkę, że zmodernizują. Klienci zadowoleni bo legenda parkuje u nich
Może kupili bo był najlepszym z tego co można było zarówno w kategorii nowek nieśmiganych jak i szrotów. Podobnie jak wiejski dresiarz kupuje Golfa III a ktoś inny 10 razy droższego Golfa VI.
Zmień nick na Arkady32 i rób. To bardzo fajny model jest.Arkady72 pisze: Siara mnie kiedyś namawiał na Phantka w 32... Fajne toto jest.
Slash pisze:Polaków było stać to kupili bloki52, Jordanię trochę mniej to wzięli szroty i podpisali lojalkę, że zmodernizują. Klienci zadowoleni bo legenda parkuje u nich
Slash rzeczywiscie lepiej było kupic niekompatybilnego do końca z systemami NATO Grippena z którego pilot może sie autokatapultować bo konstrukcja fotela sprawia, że może zrobić to zupełnie nieświadomie.
Kupiliśmy na prawdę dobry samolot sprawdzony w boju w najnowszej wówczas wersji produkcyjnej. Czy jest równie zwrotny co Grippen czy Mirage? nie wiem, ale wiem że ostatnio ważniejsze niż zwrotność jest dobry radar i uzbrojenie pozwalające razić wroga z BVR z duża skutecznością a uzbrojenie F-16 na to spokojnie pozwala.