Alex - Prometeusz, ciąg logiczny.
Re: Mistrzowskie/ciekawe/inspirujące/intrygujące...
No i Alex malować potrafi, a przy tym wszystkim nie parzy buca.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a to ten, co mu list dziękczynny pisały osiołki, ze takiego ładnego polskiego zrobił?
Ja jebie, i co teraz Endrju pocznie ?
No ale do Melbern zdążył.
No ale do Melbern zdążył.
Pzdr Sebastian
Ojtam zaraz osiołki. Powiem szczerze, że list troszkę zabawny wydał mi się z początku, jednak gościu umieścił go na stronie jako "the best prize" i bardzo fajna akcja z tego wyszła.
-
Jaho63
KFS, a co to takiego osiołkowatego było?
Nikt mu loda nie robił.
Modela zrobił pięknego (chyba, że masz inne zdanie), a że faktycznie w polskim malowaniu, to tylko przyjemne dla nas (chyba, że dla Ciebie znowu nie?).
List też nie był jakiś pompatyczny, tyle co "jest tu grupa modelarzy, którym Twój model sprawił przyjemność".
Osiołek
Nikt mu loda nie robił.
Modela zrobił pięknego (chyba, że masz inne zdanie), a że faktycznie w polskim malowaniu, to tylko przyjemne dla nas (chyba, że dla Ciebie znowu nie?).
List też nie był jakiś pompatyczny, tyle co "jest tu grupa modelarzy, którym Twój model sprawił przyjemność".
Osiołek
Jaho63 pisze:...
Osiołek
Dobrze, że nie Turoń wielkanocny.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
no własnie, epistoła była patetyczna. to byl zajebisaty model, ale czy mała szachownica miała na to wpływ?
Żeby mistrza z grekiem zrównywać.
Przecież widać, że wstręciuch czasem aftermarketów używa, znaczy ducha sportowego w nim nie ma!
Frajdolarz przebrzydły nie żaden redukcyjny modelarz.

Przecież widać, że wstręciuch czasem aftermarketów używa, znaczy ducha sportowego w nim nie ma!
Frajdolarz przebrzydły nie żaden redukcyjny modelarz.
-
Jaho63
Rzecz gustu. Moim była raczej grzeczna i adekwatna do włożonej przez niego roboty (jak i uzyskanego efektu).KFS-miniatures pisze:epistoła była patetyczna
Nie. Absolutnie nie. A czy coś mu umniejszyła?KFS-miniatures pisze:to byl zajebisaty model, ale czy mała szachownica miała na to wpływ
Czy gdyby jakiś Burkinafasończyk (poza Maćkiem) zrobił Poteza XIX z godłem rodowym Sztarabałów, to "wykrzywiłoby Ci pysk" żeby mu powiedzieć "fajnie, że zrobiłeś w tym malowaniu"?
Ale ja wiem, że nie odpuścisz, nawet jeśli faktycznie nie ma o co się masturbować.
Ja pierdole.TGMJ pisze:Żeby mistrza z grekiem zrównywać.
Naprawdę, aż tak Wam za skórę zalazł?
Grecki Lanc kładzie jego na łopaty, ale nadal to jest świetny model i niestety, bracia, koledzy, towarzysze, ale większość nabijających się z jego modelarstwa może mu do fai dmuchać.
To, że Andy Z. jest zgredem i nie okazuje szacunku innym, to fakt niezaprzeczalny (choć obie "strony" nie są bez winy), ale naprawdę jak czytam jaki to dupowaty jest ten jego Lancaster, jaka to kaszana ten jego MI-6 to mnie ogarnia chichot. Może i nie jest 100% kopią oryginału, ale chyba oczy wam pizdą zarosły.
Mamy tu mocno wolne forum. Piszcie szczerze. Że stary grzmot, że wkurzający zgred, i co tam po głowach krąży, ale nie pierdolcie że jego modele to syf i kiła.
Sory za styl..... ale ... u szwagra byłem.
hm...Jaho63 pisze: Ja pierdole.
Naprawdę, aż tak Wam za skórę zalazł?![]()
![]()
Jaho63 pisze: To, że Andy Z. jest zgredem i nie okazuje szacunku innym, to fakt niezaprzeczalny
My to samo czytamy?Jaho63 pisze: ale nie pierdolcie że jego modele to syf i kiła.