Alex - Prometeusz, ciąg logiczny.
Re: Mistrzowskie/ciekawe/inspirujące/intrygujące...
sfagier za szybko polewal 
Btw. na konkursach to ja sie kompletnie nie znam, ale te australijskie to sa o nizszym prestizu? Pytam powaznie.
Lukasz pisze:Btw. na konkursach to ja sie kompletnie nie znam, ale te australijskie to sa o nizszym prestizu? Pytam powaznie.
Sam sobie oceń, tu masz lotnictwo '72'.
http://s1071.photobucket.com/albums/u51 ... t/?start=0
Dziekuje Tanku!
Dobra tankmania, a teraz daj linka do seniorów....
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

-
Jaho63
To może spróbuję bardziej cywilizowanie.
Panowie zbytnio ulegacie emocjom. I to od polityki po modelarstwo. Emocje i emocje.
Faktycznie coś Kangury się nie sprężyły. Choć mi to wygląda na jakąś młodzieżową część. Ale nawet gdyby, to naprawdę chcesz Pawle powiedzieć, że Ziobrowy Lanc jest taki cianki jak modele na tych zdjęciach?tankmania pisze:Sam sobie oceń, tu masz lotnictwo '72'.
Panowie zbytnio ulegacie emocjom. I to od polityki po modelarstwo. Emocje i emocje.
zycie to emocje 
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nadinterpretujesz.Jaho63 pisze:Ale nawet gdyby, to naprawdę chcesz Pawle powiedzieć, że Ziobrowy Lanc jest taki cianki jak modele na tych zdjęciach?
natomiast ja nie potrafię pojąć jak można miec frajdę z wygrywania z dziećmi lub modelarzami, dla których dodanie fototrawionych pasów do fotela jest najdalej idącą waloryzacją, na jaką są gotowi
bo puchar jest puchar.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
niby tak. ale wiesz, usain bolt nie startuje w paraolimpiadach ani konkursach szkolnychLukasz pisze:bo puchar jest puchar.
nie widzę zadnej analogii. po pierwsze było by daleko idącycm nadużyciem sugerowanie, że greckie modelarstwo to jakas egzotyka. jest mnóstwo wybitnych modelarzy z grecji.Jaho63 pisze:Czy gdyby jakiś Burkinafasończyk (poza Maćkiem) zrobił Poteza XIX z godłem rodowym Sztarabałów, to "wykrzywiłoby Ci pysk" żeby mu powiedzieć "fajnie, że zrobiłeś w tym malowaniu"?
po drugie, samoloty z szachownicą, o ironio, bardziej popularne są na świecie, niż w polsce.
a po trzecie, w pewuemowym wątku 'sie mi podoba' było wiele znacznie lepszych prac linkowanych. nie zauwazyłem, zeby ktos sie zbierał, zeby pogratulowac autorowi.
dlatego sie pytam, czy o wartosci modelu świdczy szachownica na kadłubie.