fräulein feldgrau 120mm
Re: Wielka Wojna
Rysy twarzy przypominają mi pewnego exa tego forum. Czy w miarę postępu projektu obiekt wyszczuplał w tyłku czy mnie się wydaje?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
ani trochę. dostał ciała gdzie indziej, wiec proporcje sie pozmieniały. nie naumiałem sie robic tak, zeby od początku było obiecująco..Arkady72 pisze:Czy w miarę postępu projektu obiekt wyszczuplał w tyłku
Ja po fochu poznałem.Arkady72 pisze:Rysy twarzy przypominają mi pewnego exa tego forum.
To muszę sie zapisać na kurs gender chyba .KFS-miniatures pisze:ani trochę. dostał ciała gdzie indziej, wiec proporcje sie pozmieniały.Arkady72 pisze:Czy w miarę postępu projektu obiekt wyszczuplał w tyłku
- KFS-miniatures
- Kontakt:
-
Konrad
dzender srenderArkady72 pisze:To muszę sie zapisać na kurs gender chyba .KFS-miniatures pisze:ani trochę. dostał ciała gdzie indziej, wiec proporcje sie pozmieniały.Arkady72 pisze:Czy w miarę postępu projektu obiekt wyszczuplał w tyłku
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie ma przebacz, w koncu trzeba było zając się kaskiem. w zasadzie łatwiej było by mi go zrobic z plastiku, ale zalezało mi na mozliwosci wygrzewania całosci na późniejszych etapach, wiec tym samym skazałem sie na dzierganie z magic sculpa.
najpierw grzyba ulepiłem

a potem wypiłowałem kształt z grubsza zbliżony do własciwego..

jak przylepie rant, to sie jeszcze nieznacznie zmieni wygląd, ale wydaje mi się, ze z grubsza uchwyciłem kształt okolic wzoru 1917
najpierw grzyba ulepiłem

a potem wypiłowałem kształt z grubsza zbliżony do własciwego..

jak przylepie rant, to sie jeszcze nieznacznie zmieni wygląd, ale wydaje mi się, ze z grubsza uchwyciłem kształt okolic wzoru 1917
- KFS-miniatures
- Kontakt:
- KFS-miniatures
- Kontakt: