fräulein feldgrau 120mm
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Wielka Wojna
kask w zasadzie jeszcze trzeba zeszlifowac od góry, bo o ile wydaje sie miec w miare poprawny kształt, to przy takim ułożeniu i z dodatkowym 'wypełnieniem' z włosów, robi sie komin. wizualnie.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Nie wiem, skąd wziąłeś modelkę - a że fajna jest, to już pisałem - ale kojarzy mi się ta głowa z Nefretete.
Puścisz trochę farby, kto jest wzorem?
Puścisz trochę farby, kto jest wzorem?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
hehe
wiesz, to jest tak, ze jak sie cos lepi z masy dwuskłądnikowej, to w dziewieciu przypadkach na dwanaście jest tak, ze rozrabia się jej więcej, niz potrzeba. przy okazji lepienia jakichs ludzików wydziergalem głowę tej laleczki, ota tak, z jedynym zamiarem by nie wyglądała za bardzo jak transwestyta, potem powstawał powoli kadłubek itd. zresztą teraz tez postepy w pracach przy tym przedsięwzięciu to pokłosie tego, ze lepie ludziki do czarka, bo co zostanie po uformowaniu rękawów, beretow czy innych drobiazgów, to trafia tutaj..
wiesz, to jest tak, ze jak sie cos lepi z masy dwuskłądnikowej, to w dziewieciu przypadkach na dwanaście jest tak, ze rozrabia się jej więcej, niz potrzeba. przy okazji lepienia jakichs ludzików wydziergalem głowę tej laleczki, ota tak, z jedynym zamiarem by nie wyglądała za bardzo jak transwestyta, potem powstawał powoli kadłubek itd. zresztą teraz tez postepy w pracach przy tym przedsięwzięciu to pokłosie tego, ze lepie ludziki do czarka, bo co zostanie po uformowaniu rękawów, beretow czy innych drobiazgów, to trafia tutaj..
W takim wypadku szczęście, że tak niewiele z wyglądu odziedziczyła po tatusiachKFS-miniatures pisze:zresztą teraz tez postepy w pracach przy tym przedsięwzięciu to pokłosie tego, ze lepie ludziki do czarka, bo co zostanie po uformowaniu rękawów, beretow czy innych drobiazgów, to trafia tutaj..
- KFS-miniatures
- Kontakt:
to głowna cześć wafenroka zrobiona. wszelkie detale to bede dziubał dopiero jak ogarnę rękawy

- KFS-miniatures
- Kontakt:
rełce.. plan pierwotny był taki:

ale cośtam costam poknułem, i myślę sobie, ze tak bedzie lepiej:

ale cośtam costam poknułem, i myślę sobie, ze tak bedzie lepiej:

Re: fräulein feldgrau 120mm
Do prawej ręki dasz jej taką długą lufkę z papierosem, między te wyprostowane palce, i podpartą kciukiem?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: fräulein feldgrau 120mm
taki jest z grubsza plan, zeby zrobić cygarniczkę, ale niezbyt długaśną
- KFS-miniatures
- Kontakt: