Alex - Prometeusz, ciąg logiczny.

Niegroźnie
Jaho63

Re: Mistrzowskie/ciekawe/inspirujące/intrygujące...

Post autor: Jaho63 »

tankmania pisze:Robisz jaja.
tankmania pisze:To wszystko jednak nie znaczy, że ma brzydki model
Czarny pisze:Sory ale Endrju Ź. może sobie ogon swojego Mi-6 wsadzić.... co ja peplam, swojego super wyjebanego Lancastera napakować saletrą i podpalonego puścic z balkonu:

http://forum.keypublishing.com/showthread.php?t=105300
Ale Pawle. Już pisałem. Wali mnie to. Skoro tyle dla Was znaczy. Tylko nie zaprzeczajcie towarzyszu. ;)
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Jaho63 pisze:Powiedz Kamilu jeśli możesz, jak dalece nie masz potrzeby identyfikacji? Kraj rozumiem, lokalny patriotyzm pewnie też. A rodzina? Ojciec, brat, siostra sławna wiolonczelistka, albo syn pływak światowego formatu? Też jebałyby Cię ich sukcesy? ;)
jebały by czy nie, to nie zmieniało by stanu rzeczy, że były by to ich sukcesy, a nie moje. ja na swoją reputację pracuje osobiście. nie odczuwam tez potrzeby chwalenia sie sukcesami bliskich czy znajomych.
Slash

Post autor: Slash »

Bo teraz Janusz jest rozluźnienie obyczajowo moralno ogólno społeczne i w modzie są rozciągnięte odbyty, wszystko wszystkich wali. Jak się będziesz spinał to cie poluzują siłą :lol:
Jaho63

KFS-miniatures pisze:ja na swoją reputację pracuje osobiście. nie odczuwam tez potrzeby chwalenia sie sukcesami bliskich czy znajomych.
Czyli próbując dojść, wydedukowałeś, że Lanc Greka dodaje mi splendoru? I dlatego mu napisałem, że mi się podoba i że dodatkową przyjemność sprawiło mi polskie malowanie?
No, karkołomne trochę, ale skoro tak czujesz. ;)
Slash pisze:w modzie są rozciągnięte odbyty, wszystko wszystkich wali. Jak się będziesz spinał to cie poluzują siłą
Slashu, możesz mi napluć w oko, jestem człowiekiem anielskiej cierpliwości ( :lol: ), ale od odbytu wara!
Ostatnio zmieniony ndz 29 lip 2012, 15:14 przez Jaho63, łącznie zmieniany 2 razy.
tankmania

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze:Skoro tyle dla Was znaczy. Tylko nie zaprzeczajcie towarzyszu. ;)
Heloł, każdy sobie rzepkę skrobie. Traczyk uważa, że Kamil to moje alter ego, Jarzyna z Kubą, że mu córkę za modele oddałem. Teraz Ty mnie Brutusie z Czarnym żenisz? :lol: :lol:

To co ja napisałem znaczy co innego niż miałem na myśli bo Czarny sobie coś wcześniej napisał :?: :shock:
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Jaho63 pisze:No, karkołomne trochę, ale skoro tak czujesz.
ale ja niczeg takiego nie napisałem. ja tylko chciałem wiedziec jakie były przesłanki ku temu, zeby epistołę słac modelarzowi, który zrobił zajebosty model. to ty zacząłes cos o utożsamianiu sie pisać. i że lepiej sie utozsamiac z fajnymi, niż z niefajnymi.
Jaho63

Her Gut.
Dobra tam. Trochę mi przysrałeś od osiołków, ale walić to(Slash, spokojnie!).
Gdyby teraz zrobił jakiś Norweg, równie pięknego modela Halifaxa z 300-tego, też bym był za słaniem "pompatycznego", "szumnego" pisma w stylu:
"E, gościu! Super ta dłubaninka. A jeszcze w naszym, polskim malowaniu to już w ogóle się podoba. Modelarskie Czuwaj!" :lol:
Gdybym dalej na PWM-mie "działał... :mrgreen:
tankmania pisze:Heloł, każdy sobie rzepkę skrobie.
Dobra. Przypomnę Ci to, jak będziesz jeździł na produkcjach Zioba. :twisted:
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

a tak przewrotnie spytam, czy wysłałes podobny list Zioberowi? w koncu tez zrobił zajebisty model w polskich barwach
Jaho63

No, nie wysłałem, ale wyśle mu to:
KFS-miniatures pisze:zrobił zajebisty model w polskich barwach
Może to zamieści w Aeroplanie! :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

ale ja powaznie pytam.
nie rozumiem bowiem tej ekscytacji, która pojawia sie, jak jakis zagraniczny modelarz zrobi miniaturę w polskich barwach. jak by polska to patyk od kiszki był, a zauwazenie jej istnienia powinno owocowac swiętem narodowym i paradą wojska.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”