fräulein feldgrau 120mm

Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Re: Wielka Wojna

Post autor: KFS-miniatures »

kask w zasadzie jeszcze trzeba zeszlifowac od góry, bo o ile wydaje sie miec w miare poprawny kształt, to przy takim ułożeniu i z dodatkowym 'wypełnieniem' z włosów, robi sie komin. wizualnie.
Awatar użytkownika
fragles

Post autor: fragles »

Nie wiem, skąd wziąłeś modelkę - a że fajna jest, to już pisałem - ale kojarzy mi się ta głowa z Nefretete.
Puścisz trochę farby, kto jest wzorem?
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

hehe

wiesz, to jest tak, ze jak sie cos lepi z masy dwuskłądnikowej, to w dziewieciu przypadkach na dwanaście jest tak, ze rozrabia się jej więcej, niz potrzeba. przy okazji lepienia jakichs ludzików wydziergalem głowę tej laleczki, ota tak, z jedynym zamiarem by nie wyglądała za bardzo jak transwestyta, potem powstawał powoli kadłubek itd. zresztą teraz tez postepy w pracach przy tym przedsięwzięciu to pokłosie tego, ze lepie ludziki do czarka, bo co zostanie po uformowaniu rękawów, beretow czy innych drobiazgów, to trafia tutaj..
Awatar użytkownika
TGMJ

Post autor: TGMJ »

KFS-miniatures pisze:zresztą teraz tez postepy w pracach przy tym przedsięwzięciu to pokłosie tego, ze lepie ludziki do czarka, bo co zostanie po uformowaniu rękawów, beretow czy innych drobiazgów, to trafia tutaj..
W takim wypadku szczęście, że tak niewiele z wyglądu odziedziczyła po tatusiach ;)
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

to głowna cześć wafenroka zrobiona. wszelkie detale to bede dziubał dopiero jak ogarnę rękawy

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

rełce.. plan pierwotny był taki:

Obrazek
Obrazek

ale cośtam costam poknułem, i myślę sobie, ze tak bedzie lepiej:

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
fragles

Re: fräulein feldgrau 120mm

Post autor: fragles »

Do prawej ręki dasz jej taką długą lufkę z papierosem, między te wyprostowane palce, i podpartą kciukiem?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty”