Su-22M4 KP 1/48 bestia ze Świdwina
-
Slash
Re: Su-22M4 KP 1/48 bestia ze Świdwina
Ale, że szpara w 48? Zapowiada się ciekawie. Ch-28 też fajnostka.
http://shop.ciromodels.com/1-48/42-c-41 ... um-3k.htmlSlash pisze:Ale, że szpara w 48? Zapowiada się ciekawie. Ch-28 też fajnostka.
I dużo skraczu...
-
Slash
No to życzę wytrwałości. Mi od samego patrzenia na stockową suczkę jej brakuje.
Wiesz weekend za miastem upał, gorąco, dobry trunek w dobrym towarzystwie, odpoczynek od komputera miał być też no ale w kilak chwil niebo nam się na głowy zwaliło i przerwało imprezę więc zakukałem na forum a tam takie cuda...Arkady72 pisze: Karol, widzę, że masz zdrowe podejście do życia, też tak chcę!
Dziękuję z miłe wpisy, nic mnie bardziej nie motywuje do zrobienia jeszcze lepszego modelu!
Kompletnie nie kumam jak i co ty robisz żeby panować nad bryłą (jak pisał Marcin) i jednocześnie z dbałością o detal..
chciałbym tak:)
Wietnamskie to chyba są srebrzanką malowane? Węgierskie, peruwiańskie i libijskie to M3.Slash pisze:Iracka będzie fajna. Fajna byłaby też wietnamska. Choć nie ta wersja ładne były libijskie i niektóre peruwiańskie. Czeka u mnie skład suczek w 72, że jak mi się kiedyś zachce to porobie w takich fikuśnych malowidłach.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Niektóre Wietnamczyki są kolorowe:JBZ pisze:Wietnamskie to chyba są srebrzanką malowane? Węgierskie, peruwiańskie i libijskie to M3.Slash pisze:Iracka będzie fajna. Fajna byłaby też wietnamska. Choć nie ta wersja ładne były libijskie i niektóre peruwiańskie. Czeka u mnie skład suczek w 72, że jak mi się kiedyś zachce to porobie w takich fikuśnych malowidłach.
http://elhangardetj.blogspot.fr/2011/08 ... a-mas.html
-
spiton
Masz nosa do takich modeli i malowań, które wyglądają potem niezwykle spektakularnie. Świetnie się na takie modele patrzy. Dodatkowo zdjęcia nie maja wad.
Weź kiedyś zawiń do jakiegoś afrykańskiego portu w dniu rozgrywania jakiegoś konkursu modelarskiego typu "makuba competition" I przywieź jakiś egzotyczny medal ,-))). (to żart. Nie rób tego,-)
Weź kiedyś zawiń do jakiegoś afrykańskiego portu w dniu rozgrywania jakiegoś konkursu modelarskiego typu "makuba competition" I przywieź jakiś egzotyczny medal ,-))). (to żart. Nie rób tego,-)
Makumba Competition to ja mam kurna z celnikami na lotnisku...
karolkonw
karolkonw
Przypomniała mi się fajna piosenka Dezertera:Wiesz weekend za miastem upał, gorąco, dobry trunek w dobrym towarzystwie, odpoczynek od komputera miał być też no ale w kilak chwil niebo nam się na głowy zwaliło i przerwało imprezę więc zakukałem na forum a tam takie cuda...
http://www.maxilyrics.com/dezerter-le%C ... -c25c.htmlLeżę jak pan Bóg przykazał
Na zielonej trawie
I palcem wskazujacym lewej ręki
Dłubię w nosie
Z tej pozycji świat jest bardzo prosty
Nie widzę gwałtu i cierpienia
A niebo jest takie błękitne
A niebo jest takie błękitne
Aż boję się pomyśleć
Co zobaczę kiedy wstanę
A przecież muszę iść
Po następne piwo
-
Slash
Wietnamki, ale nie szparki, to raczej jasno szaro błękitne. Mniej więcej taki kolor jak na spodzie tej dziko łaciatej.