Matchball
Matchball
Kto oglądał wczorajszy mecz nasi kontra ragazzi? Sam mecz bardzo dobry i emocjonujący, ale co mnie uderzyło: wreszcie mamy drużynę, która nie pęka psychicznie, która się nie kłóci, która gra i nawet jak przegra to wstaje i napierdala tak, że miło popatrzyć. Skończyły się fochy i marudzenie, a wreszcie zaczęła gra na najwyższym poziomie. Jeżeli chłopaki tak zagrały z Włochami to nie wróżę najlepiej pozostałym w naszej grupie...
Komentarze na polskich forach dyskusyjnych? Tak ja to widzę:

Re: Matchball
Masz rację. To chyba odpowiednie podejście trenera.
Ja ich cenie za jeszcze jedno. Siatkarze w odróżnieniu od naszych kopaczy potrafią podczas wywiadu sklecić sensownie, nie jedno zdanie a jakąś dłuższa i logiczną formę wypowiedzi.
Życze im jak najlepiej szczególnie dla tego że są miła odmianą od p. noznej której kibicem byłem od zawsze (sam troche grałem) ale w której męczy mnie korupcja i stadionowy debilizmo-bandytyzm.,
Ja ich cenie za jeszcze jedno. Siatkarze w odróżnieniu od naszych kopaczy potrafią podczas wywiadu sklecić sensownie, nie jedno zdanie a jakąś dłuższa i logiczną formę wypowiedzi.
Życze im jak najlepiej szczególnie dla tego że są miła odmianą od p. noznej której kibicem byłem od zawsze (sam troche grałem) ale w której męczy mnie korupcja i stadionowy debilizmo-bandytyzm.,
- KFS-miniatures
- Kontakt:
..i co z tego, jak to kopana jest naszym sportem narodowym
Strasznie dawno nie byłem na siatkówce (a kiedyś do Spodka się regularnie jeździło) i teraz zatęskniłem za tym klimatem na hali...

Jak się zacznie sezon przejdź się na hokej. Moim zdaniem nie ma lepszej gry zespołowej do oglądania na żywo.Panzer pisze:Strasznie dawno nie byłem na siatkówce (a kiedyś do Spodka się regularnie jeździło) i teraz zatęskniłem za tym klimatem na hali...
Na hokej to ja mam rzut kamieniem. GKS!!!!!

generalnie Calvin i Hobbes to wypas po cyceArkady72 pisze:Panzer gratuluje podpisu z komiksem, przewyjebny.
Dojrzewam do myśli, aby tymi paskami komunikować się na forach
Zatrważająco duża ich część idealnie nadaje się do komentowania naszej rzeczywistości
Kalvina i Hobbsa polecam, bo wbrew pozorom to nie jest komiks dla dzieci.
A propos hokeja - dzisiaj o naszej Gieksie mówili w telewizji reżimowej TVN. Po 10 latach tradycji jakiś dziennikarzyna po konsultacji z niedorobionym egzorcystą wpadł na myśl oświeconą, że diabły na bluzach to dzieła szatana itd itp... No i diabły znikają, oficjalnie by ustapić miejsca logo sponsora jakiegoś. Co za ciule....
Kalvina i Hobbsa polecam, bo wbrew pozorom to nie jest komiks dla dzieci.
A propos hokeja - dzisiaj o naszej Gieksie mówili w telewizji reżimowej TVN. Po 10 latach tradycji jakiś dziennikarzyna po konsultacji z niedorobionym egzorcystą wpadł na myśl oświeconą, że diabły na bluzach to dzieła szatana itd itp... No i diabły znikają, oficjalnie by ustapić miejsca logo sponsora jakiegoś. Co za ciule....