Midway 1:48 Aeroplast
Moderator: Robert O.
Re: Niebieski Midway 1:48 Aeroplast
brakuje komóreczki na pierwszym zdjęciu 
-
levee
będzie branżowy model.
Widać ze zdjęcia, że Policja lata na japońskim paliwie - oj, przelewa się, przelewa... Chociaż zdjęcia nie oddają rzeczywiśtości w sumie
Widać ze zdjęcia, że Policja lata na japońskim paliwie - oj, przelewa się, przelewa... Chociaż zdjęcia nie oddają rzeczywiśtości w sumie
Borewiczowy, jedynie słuszny.
-
Robert O.
Gdzies czytałem ze to fikcyjne malowanie wojskowego na potrzeby filmutankmania pisze:Borewiczowy, jedynie słuszny.

Midwaya trzeba będzie kiedyś zrobić, powiedz gdzie takowe blaszki zakupić można??
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Na temat niebieskiego moje zdanie znasz...
To mój pierwszy post w tym TEMACIE i niekoniecznie ostatni...
To mój pierwszy post w tym TEMACIE i niekoniecznie ostatni...
Pzdr Paweł
W 103 PL Nadwiślańskich Jednostek Wojskowych MSW latały takie wojskowo-milicyjne.Robert O. pisze:Gdzies czytałem ze to fikcyjne malowanie wojskowego na potrzeby filmu
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
-
el Rozito
Ciekawe co tu miszczu pokażesz w temacie wiertolotów? Będę obserwował