sie robi sie

Awatar użytkownika
Korowiow

Re: sie robi sie

Post autor: Korowiow »

Wyglądają jakby lada moment miały przemienić się w motyle a to bardzo dobrze bo motyle na dioramach imitują ruch.
Awatar użytkownika
Korowiow

Post autor: Korowiow »

zajebista, zajebioza. Co jest pod tymi siatkami wentylatorów. Bardzo ciekawie to wygląda ?
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

To twój najlepszy jaki ja kojarzę. Robi wrażenie. Można patrzać fotki bez końca. Ma momenty :D
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

dziekuję
Korowiow pisze:Co jest pod tymi siatkami wentylatorów. Bardzo ciekawie to wygląda ?
to w zasadzie jeszcze nie wygląda, bo schną siwaksy. generalnie najpierw jebnąłem na siatki z hareografu czarneo łosza, potem engine oil, potem jeszcze raz czarnego osza a na koniec leko podlałem track wahem. a w efekcie chce uzyskać cos takiego jak widac na siatkach nad żaluzjami w teciakach
\
Awatar użytkownika
Przemek - MaXus

Post autor: Przemek - MaXus »

A ja głupi, po pierwszych malunkach zastanawiałem się, jak taką nietuzinkową konstrukcję w tak "monotonnym" malowaniu uda Ci się obronić.
Powyżej Tomek nie bez kozery napisał i podpisuję się pod tym również.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

monotonne malowania sa najbardziej wdzieczne i najprostsze w sumie do barokowania.
moze dlatego dał radę. bo malowałem ten model bez pomysłu i bez serca kompletnie. i jeszcze z wkurwem, ze miałem na niego zajawke jak zobaczyłem pierwszą apowiedź, eszcze wiekszą jak sklejałem, a jak przyszło do malowania to zero, nic, zadnego pomysłu, zadnej koncepcji. to jesk klasycznie schematyczny model
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

ZAJEBISTY jest
I też uważam , że najlepszy Twój jaki widziałem .
Awatar użytkownika
micmal

Post autor: micmal »

Też uważam, że to Twój najlepszy czołgutek obok pacyficznego Shermana. Patrzę i patrzę i napatrzeć się nie mogę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”