Robert "Templess" Gadkowski robi chujowe modele..
Re: Robert "Templess" Gadkowski robi chujowe modele..
na to wygląda
Panowie nie nadążam za wami, za światem, facebookiem i PWMem.
Powie mi ktoś o co kaman?
Powie mi ktoś o co kaman?
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Nikt nie nadąża ale uśmiechnij się. Jesteś właśnie na fb 
- KFS-miniatures
- Kontakt:
-
el Rozito
Co jest? Jakaś afera znowu? Co to za jeden co robi chujowe modele? Chuj jakiś? 
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie wiem, nie znam. z wykwitów piśmienniczych w internecie wnioskować można raczej, ze po prostu megalomanem z poważnymi brakami w percepcji otaczajacej go rzeczywistosci. zeby nie być gołosłownym. autor modeli, które można zobaczyć na pierwsze stronie tego wątku wypowiada się w ten sposób (podkreślenie moje):
natomiast w skrócie, to była riposta dezawuująca miałkośc i chamstwo forowiczów majacych czelnośc krytykować dziadowski poziom organizacji niektórych imprez modelarskich, oraz dziadowski poziom warsztatu ludzi uzurpujących sobie prawo do nazywania się populazytorami modelarstwa. uzurpację tę legitymują stuletnim doświadczeniem i orderami przyznawanymi na wspomnianych wyżej spotkaniach towarzyskich. Nie przypadkowo też wspomniałem o chamstwie, bo z róznych żródeł dowiedziec sie można że od chamstwa, jakim jest wypowiadanie krytycznych opinii pod osłoną nicka gorsze jest wyłącznie chamstwo jakim jest podpisywanie sie pod takimi opiniami imieniem i nazwiskiem. to ostatnie jest dodatkowo dwulicowością. ale nie pytajcie mnie o co kaman, ja też nie rozumiem.
cała wypowiedź jest dłuższa, i równie krotochwilna w treści: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=639550#p639550Modelarstwem zajmuję się 41 lat i ciągle jestem na topie i podążam za nowymi trendami. Taka ilość czasu to zaleta a nie wada. Używam wiele chemii ale część robie sam. Np. washe, te kupne są dla mnie beznadziejne i mają zbyt mało odcieni. Ale cóż wymagać od kogoś kto klei od 3 czy4 lat i uważa się za "miszcza" który "wierze" maluje najlepiej ponieważ na bieżąco przegląda prasę modelarską w której samoloty są bardziej ubrudzone niż niejeden czołg
natomiast w skrócie, to była riposta dezawuująca miałkośc i chamstwo forowiczów majacych czelnośc krytykować dziadowski poziom organizacji niektórych imprez modelarskich, oraz dziadowski poziom warsztatu ludzi uzurpujących sobie prawo do nazywania się populazytorami modelarstwa. uzurpację tę legitymują stuletnim doświadczeniem i orderami przyznawanymi na wspomnianych wyżej spotkaniach towarzyskich. Nie przypadkowo też wspomniałem o chamstwie, bo z róznych żródeł dowiedziec sie można że od chamstwa, jakim jest wypowiadanie krytycznych opinii pod osłoną nicka gorsze jest wyłącznie chamstwo jakim jest podpisywanie sie pod takimi opiniami imieniem i nazwiskiem. to ostatnie jest dodatkowo dwulicowością. ale nie pytajcie mnie o co kaman, ja też nie rozumiem.

Wzorem innych "prawdziwych modelarzy" mamy kolejny autorytet uzurpujący sobie prawo do określania kto zasługuje na to miano
Co ciekawe ukrywający się na innych forach pod różnymi dziwnymi nickami
Pan, który zasłynął wielokrotnie z ręcznego sterowania wynikami konkursów modelarskich, rozdawania nagród swoim kolesiom i dumnie startujący w zawodach jako Sędzia Główny
W jednym się całkowicie zgadzam z tym panem i jego sitwą - dajecie niezłą radochę
No to teraz drodzy gwardianie FSzystko wiadomo... Robimy chujowe modele i zazdrościmy im tych piękności, które "ulepią"Arkady72 pisze:
Wzorem innych "prawdziwych modelarzy" mamy kolejny autorytet uzurpujący sobie prawo do określania kto zasługuje na to miano.
Co ciekawe ukrywający się na innych forach pod różnymi dziwnymi nickami.
Pan, który zasłynął wielokrotnie z ręcznego sterowania wynikami konkursów modelarskich, rozdawania nagród swoim kolesiom i dumnie startujący w zawodach jako Sędzia Główny.
W jednym się całkowicie zgadzam z tym panem i jego sitwą - dajecie niezłą radochę.
Pzdr Paweł
Bardzo ciekawe. Kamil, to ile zgarnąłeś kasy za te pokazy w Bytomiu, może być bez konkretóff wystarczy podać liczbę zer 
Kamil po Bytomiu takim do mnie podjechał.