Iron Sky
W pierwszej chwili pomyslałem, że to Sucker Punch.
Iron Sky
tankmania pisze:Iron Sky
W pierwszej chwili pomyslałem, że to Sucker Punch.

Zupełnie tego nie rozumiem. Co to ma do rzeczy? Bardzo mnie zainteresowałeś.tankmania pisze:Twoja wiara w siebie i ludzkość jest zabawna ...prawie jak nagrody Darwina.
W bajce dla ciuli, tak.tankmania pisze:A jeżeli biolog jest wyjątkowym ciulem? Wtedy jest dobrze?
Ale dopuszczasz, że nie każdy tak samo odbiera? Że nie każdy film to bajka (sensie dosłownym)?tankmania pisze:Film to film, bajka.
No cóż. Nie mam się za fenomena... ale widocznie poszedłem na zły film.tankmania pisze:ale film jest dla plebsu
Czyli ten zadowolony w 100%?tankmania pisze:prosty widz
Niestety nie. Ja patrzę i myślę:tankmania pisze:Po to są takie zabiegi i ciul z tym czy biolog to ciul, ważne, że przewidziałeś.
Jeszcze nie widziałem. Ale na pewno podejdę z kompletnie innym nastawieniem.karolkonw pisze:Iron Sky
Czyli nie we wszystkich...Panzer pisze:gdy po takiej motywacyjnej mowie księciunio dostał drzewcem w łeb od swojego kapitana
Jaho63 pisze:Zupełnie tego nie rozumiem. Co to ma do rzeczy? Bardzo mnie zainteresowałeś.tankmania pisze:Twoja wiara w siebie i ludzkość jest zabawna ...prawie jak nagrody Darwina.
No jak takie wyciągasz wnioski jako sens dyskusji to faktycznie to nie ma sensu.Jaho63 pisze: A tak ogólnie to dacie radę przyjąć do wiadomości, że nie każdy tak samo odbiera filmy?