sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: sie robi sie
mogły by być szersze, węszsze, w innej kolejnosci, pod innym kątem..
-
Robert O.
no dobra to inaczej ,malowałes na podstawie przekazów ustnych/pisanych/ czy masz fotki,schemat ?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
a to ma jakieś znaczenie? czy pasjonujesz sie polską bronią pancerną i jak żyjesz takiego wzoru nie widziałes?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
aa, chyba że tak. otóż
w ledwochbuku 318 jest taka własnie kolorówka. kiedy porówna się ją ze zdjęciami w rzeczonej publikacji uznać można, ze jest wiarygodna, choc nie odzwierciedla idealnie zadnegho konkretnego modelu. nie mozna tesz wykluczyc, ze powstał na podstawie jakiegos fotogramu, który nie trafił do monografii. stawiał bym jednak na interpretację. najważniejsze jednak, że przypadł mi do gustu, jako cokolwiek nietypowy. bo tgaki ni to kamuflujący, nie zniekształcający, przebranie za stonkę ziemniaczaną..
w ledwochbuku 318 jest taka własnie kolorówka. kiedy porówna się ją ze zdjęciami w rzeczonej publikacji uznać można, ze jest wiarygodna, choc nie odzwierciedla idealnie zadnegho konkretnego modelu. nie mozna tesz wykluczyc, ze powstał na podstawie jakiegos fotogramu, który nie trafił do monografii. stawiał bym jednak na interpretację. najważniejsze jednak, że przypadł mi do gustu, jako cokolwiek nietypowy. bo tgaki ni to kamuflujący, nie zniekształcający, przebranie za stonkę ziemniaczaną..
zasada reklamy: nawet jak o Tobie źle piszą, to dobrze...
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Ja też się podłączę, bo faaajnie wygląda.Robert O. pisze:poopowiadaj co i jak robiłes