WARSZTATY WYJAZDOWE

Wyjazdowe spotkania, modelarskie też...

Moderator: Spotter

Awatar użytkownika
potez

Re: WARSZTATY WYJAZDOWE

Post autor: potez »

Dla mnie spoko. A jak pisałem wcześniej akurat i na czołki i na figórki jestem otwarty - cos niecoś leży w składziku, jak nie ma iskry to się tam jakieś różne T-55, ISy czy też PT-76 zaplęgły :D Kiedyś trzeba będzie zrobić :lol:
tak, jestem #ponurymodelaż
el Rozito

Post autor: el Rozito »

Jestem, KURWA, jesteem. Ulica Okopowa jest w dzielni domków na brzegu Łodzi, blisko las, stawy w Arturówku. Fajna okolica, w centrum Łodzi możecie chuja wbić, nic tam nie ma oprócz Manufaktury i sklepu modelarskiego DaTa, gdzie możecie zajrzeć (mogę zorganizować przejazd dla 4 osób, niewymiotujących ;)) bo mają dużo modeli na miejscu. Co do tematów to chętnie bym widział podstawki w wykonaniu Ukiego i obróbkę żywicy od KaeFeSa. W samolotach to się od Was ni chuja nic nowego nie dowiem ale chętnie odpowiem na pytania :lol:
tankmania

Post autor: tankmania »

el Rozito pisze:W samolotach to się od Was ni chuja nic nowego nie dowiem ...
Wszystko wiesz? A o laminarnym przekroju skrzydeł zrywającym strugę też?
el Rozito

tankmania pisze:
el Rozito pisze:W samolotach to się od Was ni chuja nic nowego nie dowiem ...
Wszystko wiesz? A o laminarnym przekroju skrzydeł zrywającym strugę też?
To mnie akurat z punktu widzenia warsztatu modelarskiego chuja interesuje. Bez urazy, nie mówię, że jestem miszczem we wszystkich techniczkach i sztuczkach ale znam wszystkie dotychczas wydumane i wśród Was również nie odnajduję w tych tematach Mistrza. Co innego czołgi, figurki, winietki, wspomniana obróbka żywicy. Mówię jak jest. Ty lepiej zrób te powiadomienia, laminarnie i zrywaj struge ;)
Już wiem gdzie ten hostel, z 500m od mojego liceuma, na granicy blokowiska i działek, wjeżdża się chyba od Marysińskiej...
Awatar użytkownika
timi

Post autor: timi »

Panowie czy będzie jakaś cykliczne liba... przepraszam impreza warsztatowa? W grudniu nie wydole, ale w innym terminie to bym się chętnie wspólnie pouczył, chociażby skromności w budowie samolotów od el Rozita
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Awatar użytkownika
Ajs

Post autor: Ajs »

Jestem w Łodzi.
el Rozito pisze: Bez urazy, nie mówię, że jestem miszczem we wszystkich techniczkach i sztuczkach ale znam wszystkie dotychczas wydumane i wśród Was również nie odnajduję w tych tematach Mistrza.
To pokaż coś nowego mistrzu, bo od kilku modeli napierdalasz w kółko to samo, przez co Twoje dzieła stały się mocno przewidywalne...Bez urazy :lol:
el Rozito

Ajs pisze:Jestem w Łodzi.
el Rozito pisze: Bez urazy, nie mówię, że jestem miszczem we wszystkich techniczkach i sztuczkach ale znam wszystkie dotychczas wydumane i wśród Was również nie odnajduję w tych tematach Mistrza.
To pokaż coś nowego mistrzu, bo od kilku modeli napierdalasz w kółko to samo, przez co Twoje dzieła stały się mocno przewidywalne...Bez urazy :lol:
Nie kumasz co mówię? Napisałem, że nie jestem "miszczem", a podjeżdżasz do mnie "mistrzu". Na chuj odbijasz piłeczkę? Zabolało, że sadzę, że nie masz mi co pokazać zarówno pod względem nowości jak i warsztatu? Napisałem, kurwa, coś o twoich dziełach, że nagle wyjeżdżasz o moich?
Przepraszam najmocniej też pozostałych za moją szczerą wypowiedź, oczywiście chętnie czegoś nowego się nauczę, a o samolotach to już najchętniej. Tak więc głosuję za samolotami przede wszystkim, a potem winiety, żywica i Mistrza Grzegorza z nad morza pokaz i prelekcja o lutowaniu. O to jest prawdziwy mistrz :D
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

el Rozito pisze:Przepraszam najmocniej też pozostałych za moją szczerą wypowiedź...
Przestań się mazać. Chłopaki nie płaczą. Ponoć w Łodzi bynajmniej. I kup sobie kontener snickersów bo znowu zabrakło jak widzę.
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Alex976

Post autor: Alex976 »

Arkady72 pisze:I kup sobie kontener snickersów bo znowu zabrakło jak widzę.
Już dzisiaj było o snickersach.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty SF”