WARSZTATY WYJAZDOWE

Wyjazdowe spotkania, modelarskie też...

Moderator: Spotter

el Rozito

Re: WARSZTATY WYJAZDOWE

Post autor: el Rozito »

Arkady72 pisze:
el Rozito pisze:Przepraszam najmocniej też pozostałych za moją szczerą wypowiedź...
Przestań się mazać. Chłopaki nie płaczą. Ponoć w Łodzi bynajmniej. I kup sobie kontener snickersów bo znowu zabrakło jak widzę.
Przynajmniej Ty masz luz, może nawet wiesz o czym mówię i właściwie odczytujesz intencje. Ja się nie mażę, Ajs sie rozbeczał, bałem się, że reszta też sie popłacze to ich uspokajam :lol: . Kupcie mi proszę po Snickersie na spotkanie, bo ile bym nie nakupił to zawsze mi się szybko "zużywają". Ja wezmę se fajki na uspokojenie 8-)
Awatar użytkownika
PawelG.

Post autor: PawelG. »

Kupcie mi proszę po Snickersie na spotkanie, bo ile bym nie nakupił to zawsze mi się szybko "zużywają".
Każdy :shock: . Ale chyba wiesz za co ksiądz rozdaje snickersy :lol:
Pzdr Paweł
el Rozito

Wiem, wiem ale na mnie z cukrzeniem nie licz. Musicie sami na siebie uważać, na tzw. niekontrolowane ukłony w stronę kulki kolegi :lol: Bez pierdolonych podtekstów potwierdzam gotowość przy organizacji imprezy na miejscu. Tyle.
Awatar użytkownika
Ajs

Post autor: Ajs »

el Rozito pisze: Nie kumasz co mówię? Napisałem, że nie jestem "miszczem", a podjeżdżasz do mnie "mistrzu". Na chuj odbijasz piłeczkę? Zabolało, że sadzę, że nie masz mi co pokazać zarówno pod względem nowości jak i warsztatu? Napisałem, kurwa, coś o twoich dziełach, że nagle wyjeżdżasz o moich?
Odbijam piłeczkę bo wkurwia mnie taka bufonada. Generalnie mam wyjebane na to co piszesz, bo rozumiem, że ludzie "pod wpływem" pierdolą różne głupoty, ale czasami fajnie jest się zastanowić między kolejnymi buchami co się puszcza w eter.
el Rozito

Widzę, że ludzie pod wpływem nie wiem czego, bo nie wiem co Ty pijesz, z pierdoleniem nie mogą się opamiętać. Czemu teraz pierdolisz o jakichś "buchach"? To na warsztaty Ukiego też nie masz co zaglądać bo bucha i pewnie ze mną zabucha. Łukasz chyba się nie pogniewa jeżeli wspominam go w kontekście buchania ale dla Ciebie zdaje się to jakaś patologia. Jean Paul ze swoim awatarem też chyba jest niepoczytalny... Zapisz się do PiS tam jest miejsce dla tych co wiedzą co komu szkodzi. Kto wprowadza, a kto nie nowości do swojego warsztatu lepiej niech oceniają postronni, a nie sam urażony czyli w tej sytuacji Ty. Powtórzę za Arkadym, weź sie facet nie maż, wkurwiam Cię, nie gadaj ze mną, zabierz zabawki w drugi koniec piaskownicy i już.
Awatar użytkownika
Robert P

Post autor: Robert P »

Jadę w sobotę rano. Jak ktoś chętny, to mogę adoptować na podróż.
Awatar użytkownika
grzegorz75

Post autor: grzegorz75 »

Ja bym sie najchętniej zabrał z RAVem i Guciem . Byłaby okazja obejrzeć Tora Tora Tora .
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

Dzień dobry Panie Tomaszu,
Uprzejmie informuję, że została wprowadzona dla Pana wstępna rezerwacja naszej Sali w terminie 5-7.11.2014.
W celu zagwarantowania rezerwacji Sali będzie potrzebna zaliczka w wysokości 50% zamówienia.

Oczywiście nie ma problemu, sprzęt może być zostawiany na noc w naszej Sali, nie pobierzemy za to opłaty.
Proszę jednak o sprecyzowanie godzin, w których zostanie wynajęta sala.

Na Pana prośbę będziemy przyjmować rezerwacje na „hasło” warsztaty.
Rezerwacje będą jednak przyjmowane do dnia 1.12.2014.Potrzebujemy podać wcześniej informację na kuchnię.
Sumując:
- Salę mamy na 20 godzin x 18zł = 360. To kwota do podziału na wszystkich biorących udział w warsztatach. Policzymy się na miejscu
- Rezerwacji pokoi i wyżywienia realizujcie we własnym zakresie. Proszę by zrobić to jak najszybciej http://www.hostelmolo.pl/index.php/pl/kontakt
Awatar użytkownika
potez

Post autor: potez »

Ja moge przygarnąc po drodze - jade z bielska - 3 miejsca w samochodzie sa, moge zabrac ze slaska albo czestochowy
tak, jestem #ponurymodelaż
el Rozito

Ja mogę kogoś z dworca odebrać jeżeli jedzie pociągiem lub autobusem i mogę zorganizować "wypad na miasto" dla 4 osób.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty SF”