W kamieniu wykuć te słowa...KFS-miniatures pisze:..im dłużej robisz, tym dłużej robisz..
[W] Różne takie
Moderator: Arcturus
Re: [W] Różne takie
Było trochę zamętu. Przemalowałem spód kadłuba i kołpak, szlak świetlisty mi się już objawiał ku tryumfalnemu zakończeniu, kiedy to nie dopłukałem aerka po Tire Black i zamiast matowej Tamiyi jako podkład pod oleje, zafundowałem całemu bokowi samolotu czarne plamki. Tydzień leżakował, aż w końcu się zebrałem, zrobiłem poprawki malarskie (brzmi skromnie, ale roboty była kupa, no i m.in. kadłubowy krzyż namalowany na nowo od masek). W tłumie obleci....
Spód już popaprałem wg swojego gustu:

Chyba pierwszy raz nakładałem kalki na felgi

W międzyczasie powstaje dziadek:

Spód już popaprałem wg swojego gustu:

Chyba pierwszy raz nakładałem kalki na felgi

W międzyczasie powstaje dziadek:

Spód sie podoba.
Po okresie niebytu coś tam się dłubie... Trochę dużo na raz, ale lepiej dużo niż wcale.
Messera by pasowało skończyć.

Brązowo-brązowy-brązowy F-16 A będzie od Eduarda/Kinetica (pasowanie elementów mocno nieortodoksyjne)

i syryjski t-62:

Messera by pasowało skończyć.

Brązowo-brązowy-brązowy F-16 A będzie od Eduarda/Kinetica (pasowanie elementów mocno nieortodoksyjne)

i syryjski t-62:

- KFS-miniatures
- Kontakt:
..by pasowałoArcturus pisze:Messera by pasowało skończyć.
Gówno prawda, barracude by pasowało.
haha, wiedziałem.tankmania pisze:Gówno prawda, barracude by pasowało.
Nadejdzie czas (mam nadzieję)...
Zabrałem się za zabawy olejami na górze i malowanie okopceń. Work in progress... Przy okazji udało się ułamać kółko ogonowe. Jakby ktoś go kiedyś lepił, radzę żeby podwozie doklejać na końcu, bo jest bardzo delikatne. Główne gnie się przy każdym dotknięciu modelu.

Messer dostał zdrapki, dość mocne, ale zależało mi na ożywieniu bryły. Mam nadzieję że czuć naftę.

podoba mi sie na tyle ze sam bym zlapal sie za 32 ale boje sie ze spierdole bardziej niz 72:D