Arado 234B-2 (Hasegawa 1/48)
Re: Arado 234B-2 (Hasegawa 1/48)
Pewnie niektórzy chcieliby przeczyścić ten wątek z niemerytorycznych postów trolli, ale uważam że lepiej jak zostanie tak jak jest- ku przestrodze. I dlatego też wnioskuję o wyczyszczenie wątku.
Tak. To szlachetna i odpowiedzialna postawa, w interesie całego forum. Bo przecież możliwe, że zaglądają tu goście z zagranicy, i ze Zgierza, i co sobie pomyślą.trl pisze:Pewnie...
Oczywiście ze Zgierza to tylko przykładowo, bo przecież nie będę wymieniał wszystkich miejscowości.
Ja znam jednego który tu zagląda z ameryki i jednego z ukeju.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Ja znam krzycha. Jest ginekologiem i też zagląda. Ale teraz mu nie dali premii i mówi że to pierdoli i jedzie na węgry na zbiory winogron.
Ogólnie to on nawet nie wie jak wyglądają modele plastikowe.
W sumie to dobrze że wyjedzie bo nie ma z nim o czym gadać.
A ten model jest super, on latał do arden i paczył co sie dzieje na dole. I ma dwa silniki jumbo a obok nich są zbiorniki na cukinie, którymi bombiarze rzucali w merkavy w bitwie o anglie.
Ogólnie to on nawet nie wie jak wyglądają modele plastikowe.
W sumie to dobrze że wyjedzie bo nie ma z nim o czym gadać.
A ten model jest super, on latał do arden i paczył co sie dzieje na dole. I ma dwa silniki jumbo a obok nich są zbiorniki na cukinie, którymi bombiarze rzucali w merkavy w bitwie o anglie.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
jest co najmniej jeden z sosnowca!fragles pisze:Bo przecież możliwe, że zaglądają tu goście z zagranicy
-
rollingstones
Zabierzesz do Bytomia? Do zobaczenia w Lublinie.
Chyba będę musiał post do modelaracji zgłosić, bo jest podszyty nienawiścią, w dodatku padają w nim podłe insynuacje, gdyż w 83 nic od nikogo nie pożyczałem.fragles pisze:
Sam se bana z czółka w murek strzel! I oddawaj 3,70 PLN, co pożyczyłem jednemu Rafałowi w 1983 r.!
- Krocionorzec
Ta grupa jest wyjątkowo niemiła. Czy ten samolot chciał walczyć we wrześniu? Czy raczej wiosną, jak przylecą żurawie?
P.S. Szkoda że nie w 1/87

Startujesz na admina?Krocionorzec pisze:Ta grupa jest wyjątkowo niemiła.
Zdecyduj się, czy chcesz być adminem na forum ornitologicznym, czy na kolejkowym, bo nie rozumiem co tu ma do rzeczy samolot i wrzesień. To jakieś insynuacje!Krocionorzec pisze: Czy ten samolot chciał walczyć we wrześniu? Czy raczej wiosną, jak przylecą żurawie?
- Krocionorzec
Na moje mertorynczne pytanie zasypałeś mnie wyrazami co ja nie rozumiem. Odrzucam taki argumęt. Chcesz strolować taki wartościowy wątek szlachetny. Niech się autor wypowie.fragles pisze:Startujesz na admina?Krocionorzec pisze:Ta grupa jest wyjątkowo niemiła.
Zdecyduj się, czy chcesz być adminem na forum ornitologicznym, czy na kolejkowym, bo nie rozumiem co tu ma do rzeczy samolot i wrzesień. To jakieś insynuacje!Krocionorzec pisze: Czy ten samolot chciał walczyć we wrześniu? Czy raczej wiosną, jak przylecą żurawie?