sie robi sie
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: sie robi sie
lepiej niz co? niż gówno rozsmarowane palcem po scianie? bicz pliz. to co miarka zrobił w temacie wydechów jest obiektwynie najwiekszą chujnia całego modelu. to jest kwintesencja chujni w tym zestawie. wiecrenie tych rur to jest coś na miarę lizania chujni.. naprwde uważasz, że nawiercenie plastiku w modelu 1/48 'da radę' zasymulować taki efekt? :Slash2 pisze: wyglądały lepiej

jeśli sie wygłupiasz, to słabo ci wychodzi, jeśli szukaz chuja do dupy, to ić do kondzia na nauki, bo tesz słabe masz skile. no offence. mam zwyczajnie beke z tego, zę mędrkujesz w tym konkretnym temacie
jak sam stwierdzasz, ze to najsłabszy element modelu, spytałem raptem czy przewidujesz modyfikacje. chyba nie dostrzegasz w tym pejoratywu?

- KFS-miniatures
- Kontakt:
naprawde uważasz, że zostawiłbym te wydechy tak, jak fabryka dała? bo ta twoja wspólporada to była taka na poziomie 'zamontował byś łopaty do wirnika'. szanujmy sie. to nie modelłork.
a żeby nie przeciągać - na te wydechy są dwa sposoby (przynajmniej do czasu, kiedy nie pojawią sie jakies aftermarkety). mozna albo robic je od nowa, albo schowac pod zagłuszkami. jak widać na robienie od podstaw szkoda mi było czasu.
a żeby nie przeciągać - na te wydechy są dwa sposoby (przynajmniej do czasu, kiedy nie pojawią sie jakies aftermarkety). mozna albo robic je od nowa, albo schowac pod zagłuszkami. jak widać na robienie od podstaw szkoda mi było czasu.
spytałem jedynie czy coś bedziesz z nimi robił, szczególnie, że są na miejscu i napisałem ze reszta mi sie podoba. to tak zle? zaslepki wszystkiego nie rozwiązą bo w simigłowcu do okoła rur jest dziura, w modelu raptem zagłebienie.

- KFS-miniatures
- Kontakt:
-
Konrad
Za ten tekst jajka sobie utnijKFS-miniatures pisze:
jeśli sie wygłupiasz, to słabo ci wychodzi, jeśli szukaz chuja do dupy, to ić do kondzia na nauki, bo tesz słabe masz skile. no offence. mam zwyczajnie beke z tego, zę mędrkujesz w tym konkretnym temacie
Zasiadam w pierwszym rzędzie 
- KFS-miniatures
- Kontakt:
to narazie musisz sie zapchać okalkowanym midwajem, bo ma priorytet

a w marderze wanne posklejałem w 10 minut i musiałem wrzucic wszystko curik do pudła, bo kolejne etapy bede musiał uż dokłądnie fotografowac, a to wymagac bedzie zmiany tła

a w marderze wanne posklejałem w 10 minut i musiałem wrzucic wszystko curik do pudła, bo kolejne etapy bede musiał uż dokłądnie fotografowac, a to wymagac bedzie zmiany tła
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
F pleneże \(',')/KFS-miniatures pisze:...bede musiał uż dokłądnie fotografowac, a to wymagac bedzie zmiany tła