Pozdrawiam.
Moderator: Robert P

dobrze widzę, ze próbowałes pocienic mocowania? bezsensu.. trzeba było upierdolic i podstawy zrobic z polistyrenu 0.5Robert P pisze:Staram się również jakoś wyprowadzić lotki. Na razie wygląda to tak:
Można mieć przyjemność z posiadania, ale też można z dobrze spełnionego obowiązku.Robert P pisze: Coś czuję, że nie pójdzie to wszystko tak łatwo....
jeszcze tego nie tykałem, ale strasznie irytuje mnie ta grubośćKFS-miniatures pisze:dobrze widzę, ze próbowałes pocienic mocowania?
przypadkiem nie jesteś dodatkowo jeszcze telepatą....albo jasnowidzem??? Ja myślałem o blaszce 0,3 osadzonej w naciętym rowku skrzydła i lotki. A i jeszcze przez myśl mi przeszło, jak zdjęcia oglądałem, co by lotki ruchome zrobić. Ale przegnałem tą upierdliwą głupotę...KFS-miniatures pisze:bezsensu.. trzeba było upierdolic i podstawy zrobic z polistyrenu 0.5
Sorry...ale to "tankmania pisze:Wychodzi na to, że będziesz miał z obu.
dobór materiału zalezy od osobistych preferencji. tobie jednak radze, ze względu na doświadczenie w kartonie o którym wspominałes, robic z polistyrenu. ale spróbój, co latwiej co obrabiac- blachę, czy plastik.Robert P pisze:Ja myślałem o blaszce 0,3 osadzonej w naciętym rowku skrzydła i lotki.
No dobrze!Robert P pisze:Sorry...ale to "tankmania pisze:Wychodzi na to, że będziesz miał z obu." to dobrze czy źle?
masz na myśli konsekwencje, czy efekty? :>tankmania pisze:Wszystko jest dobrze co robisz i co sprawia Ci frajdę. Tak w trakcie jak i po.
Myślę, że powinieneś równocześnie pisać na forum erotycznym.KFS-miniatures pisze:
masz na myśli konsekwencje, czy efekty? :>