próbuję tej metody na powłoce gunze. tez ciekawe efekty ale bardziej w stronę rozpuszczania farby
DZIKI WARSZTAT
Moderator: konrad_dzik
Re: DZIKI WARSZTAT
czad 
próbuję tej metody na powłoce gunze. tez ciekawe efekty ale bardziej w stronę rozpuszczania farby
Ekstra.
Jak z tym solem robiłeś?
Jak z tym solem robiłeś?
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
Solo wystawił zęby i kondzio nim tarł po koparce.
Nie musiał trzeć, wystarczy, że skłamał, że ma 14 lat i solo sam się rzucił.
- konrad_dzik
Tak jak wodą tylko, że z tym specyfikiem czyli aktywowałem powierzchnie zwilżonym pędzlem i dalej tarłem nie za mocno.fragles pisze:Ekstra.
Jak z tym solem robiłeś?
Ojciec Dyrektor pisze:Solo wystawił zęby i kondzio nim tarł po koparce.
Chyba wy, sola teraz trudno znaleźć tu ani na pwmie go ni matankmania pisze:Nie musiał trzeć, wystarczy, że skłamał, że ma 14 lat i solo sam się rzucił.
Ale jak się już rzucił to mało co koparki nie rozjebał, a potem trzeba go było adminem szcuć co by się odczepił.
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Taki warsztat oraz jego forma nijak do formuły przyjętych standardów relacji na naszym forum się nie nadaje!
Admin
Admin
Jak dla mnie boki wygadają jakby zadrapały się tam, gdzie akurat dało się dosięgnąć przy drapaniu

- konrad_dzik
No chyba TyKFS-miniatures pisze:Taki warsztat oraz jego forma nijak do formuły przyjętych standardów relacji na naszym forum się nie nadaje!
Admin
Slash2 pisze:Jak dla mnie boki wygadają jakby zadrapały się tam, gdzie akurat dało się dosięgnąć przy drapaniu
Poskładałem do kupy, domalowałem kanapę i machnąłem satyną.konrad_dzik pisze: Póki co jest tak, czyli dopiero początek, będę jeszcze poprawiał gąbeczką i pędzelkiem.
Jakoś dziwnie robi się zdjęcia takiemu żółtemu, mam wrażeni jakby mi się balans bieli mylił.
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
Nie zmienia to faktu, że slaszowaty ma racje...konrad_dzik pisze:Slash2 pisze:Jak dla mnie boki wygadają jakby zadrapały się tam, gdzie akurat dało się dosięgnąć przy drapaniukonrad_dzik pisze: Póki co jest tak, czyli dopiero początek, będę jeszcze poprawiał gąbeczką i pędzelkiem.
Sorki, nie doczytałem. Myślę, że jeśli jest spychak w jednym kawałku to będzie ciężej to powyciągać. Ale zdolniacha z ciebie to dasz rade.