Caterpillar C-60
Moderator: grzegorz75
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Re: Caterpillar C-60
Nie wiem co budujesz (jakiś samolot), piszesz też bardzo dziwnie. Post pod postem to już pomijam. Na razie temat zamykam, bo to chyba jakieś żarty.
- grzegorz75
Mógłbyś sprecyzować , który żart Cie tak zbulwersował ? 
- konrad_dzik
Rozumiem że dla 99% modelarzy takie prace to modelarski ideał. A dla mnie są aż za bardzo idealne. Brak miejsca na nieładne zabrudzenia, wszystkie washe dopieszczone. Takie jest moje zdanie.
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
futrzaków nie obsługujemy
- grzegorz75
- Krocionorzec
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Nie zobaczymy tych przepięknych modeli, bo nie. Ale w lustrze komercyjnego Allegro odbija się prawdziwy stan modelarstwa, ludzie sprzedają, kupują, itd. To, co jest na Allegro jest też w użyciu. Dziwactw w rodzaju jakichś indywidualności raczej się nie spotyka, króluje firmowa sieczka. Imponuje szczególnie ilość tzw narzędzi i materiałów. Po co i dla kogo to ?
Glaze bardzo pięknie ozywiło kolory.
Nooo...., Grzegorz! I wszystko sam, sam?!
Ja jak Cię tak czytam, to zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest czasem jakaś głupia prowokacja?
Ciekawe, czy rozumiesz co napisałeś?Nie zobaczymy tych przepięknych modeli, bo nie. Ale w lustrze komercyjnego Allegro odbija się prawdziwy stan modelarstwa, ludzie sprzedają, kupują, itd. To, co jest na Allegro jest też w użyciu. Dziwactw w rodzaju jakichś indywidualności raczej się nie spotyka, króluje firmowa sieczka. Imponuje szczególnie ilość tzw narzędzi i materiałów. Po co i dla kogo to ?
Ja jak Cię tak czytam, to zaczynam się zastanawiać, czy to nie jest czasem jakaś głupia prowokacja?
Się kurwa doigrasz !!!. Robisz jakieś takie prawdziwe i Ci siem włamią złomiarze i Ci poukradajom żeby się na surowcach dorobić.