KV z wodogłowiem
- konrad_dzik
KV z wodogłowiem
Taki relaksacyjno-testowy czołgutek w 1/48, pomalowany przy okazji warsztacików w Odzi.

Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni
futrzaków nie obsługujemy
futrzaków nie obsługujemy
Re: KV z wodogłowiem
odgapiałeś od Sergiuszowej kawuchy ale zabrakło ci odwagi żeby tak pojechac( i skillu)....Ale ci pojechałem
Ale to nic -każdy odgapiał od tej Kawuchy, a Twoja jest bardzo, bardzo.... podstawa to dobry program do obróbki zdjęć i od razu jest efekt.
Pamiętaj apgrejdować co jakiś czas.
Ale to nic -każdy odgapiał od tej Kawuchy, a Twoja jest bardzo, bardzo.... podstawa to dobry program do obróbki zdjęć i od razu jest efekt.
Pamiętaj apgrejdować co jakiś czas.
Re: KV z wodogłowiem
Może dość jednolity, ale to mu nic nie ujmuje. Łuki z Serżem pewnie by lepiej zrobili, ale ony mająto w sutawie zagwarantowane jak imigrant twoje mieszkanie także luz. In minus trochę mi się nie podoba, że gąsienice takimi bruzdami są w całości zarośnięte, mogłeś trochę zetrzeć z grzebienia gąsek błocko. Kilka miejsc na model wygląda też jakby ich za bardzo brudzenie nie dosięgło. Za to in plus podoba mi się to co zrobiłeś tym prawie białym kolorem na ścianach wieży. Potrzeba sporo łederingowej dojrzałości żeby to tak wykombinować.