SuperModel

Inboxy, zapowiedzi
Awatar użytkownika
Tomek

Re: SuperModel

Post autor: Tomek »

karolkonw pisze:A w przeciwną stronę zdarzają się rzeczy fajne jak txt ostatni o fototrawionkach
Druga część myślę, że będzie jeszcze bardziej przydatna bo o lutowaniu.

Ja myślę, że nie dogodzi się wszystkim bo ludzie są różni i różne są oczekiwania. Ja tam kupuję SM chociażby jak napisano wyżej dla inspiracji, aby pooglądać modele których nie znajdziemy w sieci no i aby mieć co poczytać gdy siedzę na kiblu. (nawiasem chyba tylko czytam SM na kiblu :D )
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

nie wiem czy recenzje mają sens. dla tomka to śmietnik, bo zapewne takie produkty jak blachy GoNzA czy miniatury MK72 to dla niego chleb powszedni, i zna je tak dobrze jak eduarda i rewla. kazdy też wie, ze pancerne siedemdwójki z attack juz nie są gównianymi szortranami o wygladzie i finezji mydła biały jeleń.
to są rzeczy powszechnie wiadome, wiec po co o nich pisać.
tak samo marnowaniem papieru jest recenzja filmów z AK interactive. bo czy sie je obejzy, czy nie, to kazdy dla szpanu miec musi

żeby nie było- dla mnie jakimś absurdem jest opis stojaków do aerografu, ale mi to zawsze wystarczył odpowiednio wygięty drut lub kawałek blaszki, ale sam byłem świadkiem debay dwóch modelarzy na temat praktycznosci uchwytów do aerografu. wiec moze to jakies wazne w warsztacie urządzenie
karolkonw pisze:NA zdjęciach np u Kamila pojawiają się jakieś słoiczki butelki z dziwnym środkami (o których jest info w tabelce) ale o tym jak i kiedy i gdzie je stosować, koniec końców i tak muszę pytać i zaglądać na fora żeby czegokolwiek sie dowiedzieć zanim wydam parędziesiąt czy paręset złotych
no ale daj konkretny przykład, gdzie nie opisałem użycia jakichś specyfików.
nawiasem mówiac, ta tabelka o przeklenstwo i pułapka na debili. kup wszystko wedle tej tabelki, to dopiero bedzie zabawnie
Rafał B

Post autor: Rafał B »

KFS-miniatures pisze: ...tak samo marnowaniem papieru jest recenzja filmów z AK interactive. bo czy sie je obejzy, czy nie, to kazdy dla szpanu miec musi
O jak miło, szkoda, że mi wcześniej tego nie powiedzieliście, to bym się nie musiał produkować.
Nawiasem, nie prosiłem się o te filmy.
Rafał B

Nie marudzę, stwierdzam, nawet jeśli to tylko ironia.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

ale oczywiscie, ze ci je wcisneliśmy. tylko kto był by lepszy do ich zrecenzowania?
spiton

Post autor: spiton »

KFS-miniatures pisze: ... problem w tym, ze kto u nas robi siedemdwójki na przyzwoitym poziomie?
Kamil, trochę się zagalopowałeś ,-)).
Ja w swoim czasie kupiłem SM z modele Piotra w 72, i był to jeden z głównych powodów. Bo nie mogłem uwierzyć, że to 72. Co prawda jest to ten typ relacji co "blaszkowanie" Fajgi, bo żeby tak zrobić trzeba mieć specjalne predyspozycje. Ale wrażenie robi.

Poza tym , co kilka osób pisało, wazniejsze jest chyba to ile samemu można z takiej gazety wyniesc dla swojego modelarstwa. Chociaz prezentowanie modeli wybitnych, które od czasu do czasu pojawiaja sie w sieci tez ma sens. Myślę, że raczej tym czego w dziale warsztat ludzie szukają, to dzielenie sie prostymi patentami, które ułatwiaja budowę. Kazdy ma takich wiele. I pewnie każdemu brakuje patentów na pewne rzeczy.
Ostatnio zmieniony ndz 12 sie 2012, 12:49 przez spiton, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafał B

KFS-miniatures pisze:ale oczywiscie, ze ci je wcisneliśmy. tylko kto był by lepszy do ich zrecenzowania?
Może jakiś celebryta?!... bo ja zwykły kołek modelarski jestem.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

spiton, czytasz nazbyt dosłownie..
marder pisze:Może jakiś celebryta?!... bo ja zwykły kołek modelarski jestem.
no i własnie dlatego byłes najlepszy do tej roboty. bo z mojej perspektywy te filmy sa nic nie warte i niczego nie wnoszą.
a ty jestes na etapie eksperymentów malarskich
tankmania

Post autor: tankmania »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Recenzje/Nowości”