SuperModel

Inboxy, zapowiedzi
karolkonw

Re: SuperModel

Post autor: karolkonw »

KFS-miniatures pisze: no ale daj konkretny przykład, gdzie nie opisałem użycia jakichś specyfików.
nawiasem mówiac, ta tabelka o przeklenstwo i pułapka na debili. kup wszystko wedle tej tabelki, to dopiero bedzie zabawnie
masz racje! odwołuje to - wrocilem do domu sprawdziłem to :)

jesli moge cos dorzucic to tak jak posze tankmania - taki mix model-historia-kontekst to ciekawe na pewno pytanie czy to nie zbyt kosztowne...
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

tankmania pisze:Kolejne gówno jakich wiele. 5 ramek, 100 części i 2 blaszki plus sznurek i drucik... W mojehobby mam to na skanie, a historię w Wiki.
Natomiast nie ma rzetelnej oceny samego modelu. Jakie błędy, ile ich jest, gdzie są, czy linie podziału poprawne, jak spasowany. Dla mnie powinny być wyszczególnione wszystkie błędy, żebym nie musiał siedzieć godzinami i szukać, tylko sobie przeczytać i zadecydować co chcę poprawić.
takie własnie są materiały przygotowywane przez marcina surzyna.
tankmania

Post autor: tankmania »

KFS-miniatures pisze:
tankmania pisze:Kolejne gówno jakich wiele. 5 ramek, 100 części i 2 blaszki plus sznurek i drucik... W mojehobby mam to na skanie, a historię w Wiki.
Natomiast nie ma rzetelnej oceny samego modelu. Jakie błędy, ile ich jest, gdzie są, czy linie podziału poprawne, jak spasowany. Dla mnie powinny być wyszczególnione wszystkie błędy, żebym nie musiał siedzieć godzinami i szukać, tylko sobie przeczytać i zadecydować co chcę poprawić.
takie własnie są materiały przygotowywane przez marcina surzyna.

W każdym numerze tak jest? Jeżeli nie to podaj w jakim/jakich.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

nie w każdym. tak średnio co dwie, trzy edycje. w najnowszym, 40 jest na przykład recenzja re.2002 ze sworda
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

a sprawdziłem, w sumie nawet czesciej. jakos tak wyparłem, bo on siedemdwójki omawia i to w sposób dla mnie mało ciekawy
Mecenas/Kolekcjoner

Post autor: Mecenas/Kolekcjoner »

Bardzo przepraszam, ale muszę zadać jedno pytanie.
Czy dobrze, że jest Super Model na rynku, czy źle 8-)
tankmania

Post autor: tankmania »

Mecenas/Kolekcjoner pisze:Bardzo przepraszam, ale muszę zadać jedno pytanie.
Oczywiście, że dobrze. Ci którym pasuje kupują, ci którym nie pasuje nie kupują. Źle dla klienta jest kiedy jest czegoś brak, źle da producenta kiedy czegoś jest za dużo.

To pytanie bym postawił w formie antymetaboli "dobrze, że jest taki, czy jest taki bo jest dobry?" ;)
spiton

Post autor: spiton »

Mecenas/Kolekcjoner pisze:Bardzo przepraszam, ale muszę zadać jedno pytanie.
To pytanie ekonomiczne. Na naszym polskim rynku jest mnóstwo podmiotów cieszących się przywilejami i parasolem ochronnym. I tym samym psującymi rynek i jego konkurencyjność. Jeśli MS należy do tej grupy to oczywiście źle. Jeśli nie to Dobrze. Bez takiej wiedzy trudno ocenić.
Mecenas/Kolekcjoner

Post autor: Mecenas/Kolekcjoner »

KFS-miniatures pisze:jesteś na tropie jakiegos spisku?
czy to jest pytnie do mnie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Recenzje/Nowości”