Pomogliście
Białorusin 1/35
Moderator: sinus
Re: Białorusin 1/35
Dziękuję koledzy!
Pomogliście
Pomogliście
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Witam, post pod postem ale mam nadziej ze to z powodu tego ze jest wszystko OK 
Kolego, nie myślałeś, zeby wstrzymać się z galerią i dodać jakąś przyczepkę albo rozrzutnik, jeśli ktoś wypuści taki model
) i figuranta?
mam nadzieje, ze pomogłem, kolego
Kolego, nie myślałeś, zeby wstrzymać się z galerią i dodać jakąś przyczepkę albo rozrzutnik, jeśli ktoś wypuści taki model
mam nadzieje, ze pomogłem, kolego
- grzegorz75
Mod. klasyczne jest zwalczane przez komercyjną sieczkę. Można to jeszcze z trudem zrozumieć, bo chodzi o sprzedaż, mediów też , bo pasie się na reklamach sieczki , ale idiotyczny udział kultury w zwalczaniu mod. klas. które jest sztuką, nie ma wytłumaczenia poza głupotą.
Wyjątek - model Osy w czytelni jednej z bydgoskich bibliotek.
Wyjątek - model Osy w czytelni jednej z bydgoskich bibliotek.
Zanim zrobisz finalną galerię z jakimś rozrzutnikiem do gnoju albo z przyczepką, jak ktoś już wypuści taki model, to nie dałoby rady zrobić zdjęcia traktora np. z paczką Sportów 1:1? Może być stara i wymięta, chodzi tylko o porównanie jaki duży jest ten traktorek w rzeczywistości, bo nie widać skali.
Ekstraśny jest już! Teraz czekam na galerię z rozrzutnikiem albo z przyczepką.
PS. Edytowałem, żeby nie pisać posta pod postem. O takie fajki mi chodzi, bo wiem jaką mają wielkość:

Ekstraśny jest już! Teraz czekam na galerię z rozrzutnikiem albo z przyczepką.
PS. Edytowałem, żeby nie pisać posta pod postem. O takie fajki mi chodzi, bo wiem jaką mają wielkość:

Galeria bez rozrzutnika ale za to z beką

Przy okazji chciałbym podziękować MIRROR Models Ltd. za to że wypuściła ten model i nie musiałem czekać na rozrzutnik.

Przy okazji chciałbym podziękować MIRROR Models Ltd. za to że wypuściła ten model i nie musiałem czekać na rozrzutnik.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
Teraz już tylko RZONDA podstawki.
Pozamiatane, niezła beka w temacie.
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
sofakingud