Wytłuściłem to co powinno pozwolić zrozumieć tekst.KFS-miniatures pisze:na te same obrazki patrzymy? mnie sie zdawało, ze w lewym górnym rogu. zresztą zupełnie podobnie jak francuzitankmania pisze:Ale samo "logo" SM na przykład ma po środku w tym zestawieniu
pomijam oczywiscie fakt, ze samo logo supermodelu piękne nie jest.
choć steelmaster w sumie od niedawna ma nowe, a wcześniejsze było godne tej pokraki z okłądki wingmastera
SuperModel
Re: SuperModel
- KFS-miniatures
- Kontakt:
aa. ok, dzieki
swoją drogą, małe prównanie okłądek steela. idą w stronę prostoty i zgrzebnosci. czyli tak mniej wiecej w okolice tego co ma MIM.

swoją drogą, małe prównanie okłądek steela. idą w stronę prostoty i zgrzebnosci. czyli tak mniej wiecej w okolice tego co ma MIM.

Jak są ze trzy małe miniaturki na dole to do mnie bardziej przemawia.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
mnie z kolei bardziej podoba się taka formuła:

tym bardziej będę musiał w koncu na którąś trafić

tym bardziej będę musiał w koncu na którąś trafić
-
spiton
Czyli "czystość" graficzna, a nie słup ogłoszeniowy.
Dla mnie opakowanie jest ważne, ale jako istota myśląca wiem, że to tylko opakowanie, i patrze co jest w środku. Dlatego idea "słupa ogłoszeniowego" dającego szybką informacje o tym co jest w środku, w przypadku pisma adresowanego do mężczyzn nie jest taka zła.
Dla mnie opakowanie jest ważne, ale jako istota myśląca wiem, że to tylko opakowanie, i patrze co jest w środku. Dlatego idea "słupa ogłoszeniowego" dającego szybką informacje o tym co jest w środku, w przypadku pisma adresowanego do mężczyzn nie jest taka zła.
Jakbym miał kupić "po okładce" to trzy w kolejności.
-military modercraft (ten drugi)
-steel masters 113
-wing masters 89
-steel masters 113
-wing masters 89
-
Slash
Niesztampowa okładka to fajna sprawa, tak jak choćby te z MIM, ale często odbiorca oczekuje zapowiedzi tego co jest w środku. Albo właśnie wręcz tak postrzega okładkę. Ze względów marketingowych choćby takie małe fotko-zapowiedzi wskazujące co jeszcze jest w środku sprawiają, że człowiek choćby z ciekawości weźmie do ręki gazetkę.
Mnie generalnie najbardziej podobają się okładki z białym tłem. Tak jakoś...tankmania pisze:Jakbym miał kupić "po okładce" to trzy w kolejności.
-steel masters 113
-wing masters 89
Miniaturki na dole z lekka potęgują ciekawość. Tak jakoś...
-
spiton
A mnie z białym , czarnym i szarym ,-)).Arkady72 pisze: Mnie generalnie najbardziej podobają się okładki z białym tłem. Tak jakoś...
Miniaturki na dole z lekka potęgują ciekawość. Tak jakoś...